Dacă pentru început, concertul Divna şi Dan Puric a fost stabilit pentru ora 20:00, la cererea publicului, cei doi vor oferi un spectacol si la ora 16:00. Astfel că, în data de de 28 aprilie 2013, începând cu ora 16:00, Ateneul Roman va fi gazda unei reprezentaţii suplimentare a celor doi protagonişti.

Află mai multe detalii despre concertul Divna şi Dan Puric!

Primăvara vine cu o tolbă plină de evenimente de mare prestigiu. În Duminica Floriilor vor evolua pe scena Ateneului Român două valori din lumea artistică. Divna Ljubojevic şi Dan Puric işi dau întâlnire cu ocazia Sărbătorilor Pascale pentru a bucura inimile românilor şi a le oferi o reprezentaţie de valoare asemenea marelui eveniment al Ortodoxiei.

Divna Ljubojevic s-a născut în Belgrad (Serbia) ȋn 1970. Încă de la 10 ani a fost îndemnată să cânte, dupa ce, o măicuţă de la mănăstirea Vavadenje, i-a descoperit calităţile vocale remarcabile. La 17 ani se înscrie la Colegiul de Muzică Mokranjac din Belgrad si la scurt timp devine dirijorul acestui grup. Alături de acest cor, Divna a purtat o serie de reprezentaţii de succes, atât în tară, cât şi peste hotare.

În paralel cu activitatea sa de dirijor si cântăreată, Divna a absolvit Academia de Muzică Novi Sad. Ȋn 1991 înfiinţează Ansamblul Melodi cu care începe să susţină concerte de muzică bisericească veche şi contemporană. Alături de Ansamblul Melodi, Divna a susţinut o reprezentaţie şi în România în anul 2008 la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul Concertului Internaţional de Muzică Bizantină Bucuria Ȋnvierii.

Dan Puric, un artist aparte

La rândul său, Dan Puric este unul dintre cei mai cunoscuţi actori români atât în ţară, cât şi în străinătate. Studiile le-a făcut în Bucureşti absolvind Liceul de Artă “Nicolae Tonitza”, iar mai apoi Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L.Caragiale” sub îndrumarea lui Dem Rădulescu. Dan Puric este actor, eseist, autor și regizor de teatru care a jucat în film, teatru și în spectatcole de televiziune.

“Toujours l’amour”, “Made in Romania” sau “Don Quijote”, sunt doar câteva dintre spectacolele pe care le-a realizat şi cu care a urcat pe marile scene ale lumii teatrului mondial. Spectacolele sale de pantomimă au fost transmise de televiziunile BBC Belfast Royal College, 3SAT Frankfurt şi RTL Luxemburg. În anul 2009 a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi conferenţiari români, susţinând conferinţe în toate colţurile ţării pe teme ce ţin de valorile morale şi creştin-ortodoxe.

Bilete Divna şi Dan Puric la Ateneul Român

Biletele pentru concertul Divna de la Bucureşti se găsesc online pe www.myticket.ro şi variază în funcţie de categorie:

Categoria I: 250 lei
Categoria II: 200 lei
Categoria III: 150 lei