- Concerte - iConcert.ro

Home » Divna

Divna

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Divna

Concert Divna şi Cristian Pomohaci la Ateneul Român din Bucureşti – ANULAT

UPDATE: Concertul DIVNEI LJUBOJEVIĆ din seara de Ajun s-a anulat Din cauza conditiilor meteo cursa Air Serbia JU 642 cu care DIVNA si Corul Melodi ar fi urmat sa se deplaseze la Bucuresti pentru concertul din 24 decembrie a fost anulata. In consecinta, organizatorii evenimentului se vad obligati sa... 
24 Dec 2013     ,

Concertele lunii decembrie 2013

Ca în fiecare an, decembrie este luna cea mai aglomerată în ceea ce priveşte evenimentele muzicale speciale. Sălile de spectacole din toată ţara vor fi animate anul acesta de concerte dedicate Sărbătorilor de Iarnă, dar asta nu înseamnă că iubitorii de rock, jazz sau pop nu vor avea parte... 

„Vocea îngerilor” cântă în Ajun la Ateneul Român din Bucureşti

Divna Ljubojević, un simbol cultural al Serbiei, va susţine un concert extraordinar în seara de Ajun la Ateneul Român din Bucureşti. Artista revine în România după concertele susţine de Paşte în Capitală şi la Timişoara.  

POZE: Divna şi Dan Puric la Ateneul Român din Bucureşti

În Duminica Floriilor, pe 28 aprilie 2013, Divna a susţinut un concert special de Paşte la Ateneul Român din Bucureşti. Alături de talentată solistă din Serbia, pe scenă a urcat şi invitatul special al serii: Dan Puric.  

Concertele lunii aprilie 2013


Luna aprilie începe în forţă, cu Sensation: Source of Light la Bucureşti, pe 6 aprilie, şi continuă cu muzicieni ca: Mark Knopfler (Dire Straits), Anathema, Tarja Turunen, Avishai Cohen sau Divna, care vor fi prezenţi pe scenele din România.  

Concert de Paşte – Divna la Opera Naţională Română din Timişoara

Luni, 29 martie 2013, Divna va susţine un spectacol special de Paşte pe scena Operei Naţionale Române din Timişoara.  

Divna va susţine un concert special de Paşte la Opera Naţională din Timişoara

Divna Ljubojevic, supranumită şi vocea îngerilor, va celebra prin actul artistic cel mai mare eveniment al Ortodoxiei, Învierea lui Hristos, într-un eveniment de înaltă ţinută ce va avea loc la Timişoara. Biletele pentru spectacolul din 29 aprilie 2013 se găsesc la Casa de bilete a Operei... 

Două reprezentaţii Divna şi Dan Puric la Bucureşti în Duminica Floriilor

Dacă pentru început, concertul Divna şi Dan Puric a fost stabilit pentru ora 20:00, la cererea publicului, cei doi vor oferi un spectacol si la ora 16:00. Astfel că, în data de de 28 aprilie 2013, începând cu ora 16:00, Ateneul Roman va fi gazda unei reprezentaţii suplimentare a celor doi protagonişti.  

Concert de Paşte – Divna la Ateneul Român din Bucureşti

Duminică, 28 aprilie 2013, de la 16:00 şi 20:00, Divna va susţine două spectacole speciale de Paşte la Ateneul Român din Bucureşti. Alături de talentata soprană pe scena bucureşteană va fi Dan Puric.  
28 Apr 2013     ,