UPDATE: Concertul a fost ANULAT! Artista a publicat un mesaj pe pagina de Facebook, în care explică motivele anulării.

Luni, 3 februarie 2020, Lara Fabian susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului internaţional „50 World Tour”, care promovează noul său album, „Papillon” (2019). Horia Brenciu va fi invitatul special al concertului şi va susţine un duet alături de Lara Fabian.

Iniţial au fost programate două concerte, pe 18 şi 19 noiembrie 2019, dar din cauza unor probleme de sănătate ale artistei spectacolul a fost reprogramat. Conform comunicatului transmis atunci de către organizatori, artista a suferit de o boală care nu îi permitea să cânte, iar medicii i-au prescris repaus câteva zile.

Bilete achiziţionate pentru concertul din 18 noiembrie 2019 vor putea fi folosite pentru concertul din 3 februarie 2020, iar locurile rezervate vor rămâne aceleaşi. Locurile biletelor achiziţionate pentru concertul din data de 19 noiembrie vor fi realocate în limita disponibilităţii tot pentru concertul din 3 februarie 2020.

Pe lângă lansarea noului său material de discografic, artista sărbătoreşte şi alte două evenimente importante din viaţa sa, în cadrul acestui turneu: vârsta de 50 de ani, dar şi 30 de ani de carieră muzicală. Cântăreaţa promite un spectacol plin de surprize, în care va interpreta noile sale piese, pline de mesaje şi emoţie, dar şi hituri care au consacrat-o de-a lungul timpului.

„Sensul vieţii mele este legătura pe care o am cu voi, publicul. Însemnaţi atât de mult pentru mine şi cred că şi eu însemn ceva pentru voi. Fără voi, nimic din toate acestea nu ar fi posibil”, a declarat cântăreaţa în timpul primului său concert în România.

Lara Fabian s-a lansat pe piaţa muzicală începând cu 1986 şi a devenit cunoscută la nivel internaţional după participarea la concursul Eurovision din 1988, unde a reprezentat Luxemburg, cu piesa „Croire”. Debutul său discograpic s-a numit simplu „Lara Fabian” şi i-a deschis drumul către o carieră plină de succes. De la debutul său, artista a rămas fidelă limbii sale materne, iar dovada cea mai mare este celebrul său hit „Je T’aime”, care a avut un succes internaţional incredibil.

Cariera sa a căpătat o ascensiune continuă odată cu lansarea celui de-al doilea album care i-a purtat numele „Lara Fabian” (1999), pe care au fost incluse şi hiturile „Adagio” şi „I Will Love Again”. Până în prezent, cântăreaţa a lansat 14 materiale de studio şi 4 albume live. De-a lungul carierei sale, artista a colaborat cu nume mari din industria muzicală internaţională, precum: Michael Bolton, Laura Pausini, Josh Groban şi Mustafa Ceceli.

Bilete Lara Fabian la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Lara Fabian de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 3 februarie 2020 pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 600 lei bilete
Categoria Premium 485 lei bilete
Categoria I 325 lei bilete
Categoria II 325 lei bilete
Categoria III 200 lei bilete

Concertul Lara Fabian de la Sala Palatului din București este organizat de International Creative Talent Agency.