Horia Brenciu - Concerte Horia Brenciu - iConcert.ro

Home » Horia Brenciu

Horia Brenciu

Horia Brenciu este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi, prezentatori de televiziune şi entertaineri români, având o carieră de peste 25 de ani.

Născut pe 27 august 1972, la Braşov, Horia Brenciu a debutat muzical în 1990, cu trupa Apropo, unde a cântat la pian, iar mai târziu s-a afirmat şi vocal.

Parcursul său profesional a inclus apariţii televizate, care, de altfel, l-au ajutat să se facă remarcat. În 1993, Horia Brenciu a apărut în producţia Televiziunii române „Concurs de seducţie”, realizată la Costineşti, iar colaborarea cu TVR a durat până în anul 2000. A continuat să prezinte emisiuni la posturile de televiziune Antena 1 şi Naţional TV şi a fost membru în juriul mai multor show-uri de talente, precum „Vocea României” (Pro TV), „Te cunosc de undeva” (Antena 1) şi „X Factor” (Antena 1).

În toată această perioadă a cântat, în special, coveruri după piese celebre.

Adevărata lansare în cariera muzicală a venit în 2002, când a înfiinţat HB Orchestra şi a lansat două albume „35” şi „37”. Printre piesele de pe cele două materiale discografice, care au avut succes la public, se numără „Fac ce-mi spune inima”, „La radio” şi „Lucruri simple”.

Alături de HB Orchestra, Horia Brenciu susţine numeroase concerte, în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară. (Dorina Călin)

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Horia Brenciu

Concerte Lara Fabian la Sala Palatului din Bucureşti – AMÂNAT

UPDATE: Lara Fabian anunţă cu regret fanii despre amânarea concertului din Craiova (17 noiembrie) și a celor din București (18 și 19 noiembrie) din cauza unei infecții pe care a contactat-o recent. Conform comunicatului transmis de către organizatori, artista suferă o boală care nu îi permite... 
18 Nov - 19 Nov 2019     ,

Concertele lunii septembrie 2018 în România

Toamna vine cu zeci de concerte şi festivaluri dedicate tuturor iubitorilor muzicii live. Luna septembrie ne aduce o nouă serie de evenimente din toate genurile muzicale susţinute atât în Capitală, cât şi în marile oraşe ale ţării.  

FOTO: MAMMA MIA! la Sala Palatului din Bucureşti

Sala Palatului din Bucureşti a găzduit în perioada 24-27 mai 2018 patru reprezentaţii a musicalului „MAMMA MIA!”. Loredana, Ana Munteanu, Anca Ţurcaşiu, Ecaterina Ladin, Aurelian Temişan, Horia Brenciu, Adrian Nour, Sebastian Seredinschi şi mulţi alţii au îmbinat dansul cu actoria... 

Concertele lunii februarie 2018 în România

Ca în fiecare an, luna februarie este marcată de multe concerte dedicate iubirii, cu ocazia zilelor de Valentine’s Day şi Dragobete. În acelaşi timp, pe lângă concertele artiştilor locali, din ce în ce mai mulţi artişti internaţionali încep să urce pe scenele din România, faţă... 

Concertele lunii ianuarie 2018 în România

Prima lună din anul 2018 începe în forţă cu concertele unor artişti locali, în mai multe cluburi din întreaga ţară. În acelaşi timp, câteva nume internaţionale ajung în luna ianuarie pe scenele din România.  

FOTO: Horia Brenciu – Concerte de Crăciun la Sala Palatului din Bucureşti

Horia Brenciu, alături de HB Orchestra, a susţinut pentru prima dată o serie de 3 concerte de Crăciun la Sala Palatului din Bucureşti, pe 8, 9 şi 10 decembrie 2017. Horia Moculescu, Aurelian Temişan, Gabriel Cotabiţă, grupul Blue Noise, Feli şi Adina Răducan s-au regăsit printre invitaţii... 

Concertele lunii decembrie 2017 în România

Ultima lună din acest an vine cu o mulţime de concerte, cu ocazia sărbatorilor de iarnă. Concerte de Colinde, concerte caritabile, dar şi târguri speciale de Crăciun sunt organizate în mai multe oraşe din ţară, pe parcursul lunii decembrie.  

Târgul de Crăciun Bucureşti 2017 în Piaţa Constituţiei

Între 1-27 decembrie 2017, Primăria Capitalei organizează în Piața Constituţiei cel mai mare târg de Crăciun din România. Concerte live, produse tradiţionale, patinoar, carusel, Casa lui Moş Crăciun, ateliere de creaţie şi surprize pentru toată familia sunt pregătite în luna decembrie... 
1 Dec - 27 Dec 2017     ,

Horia Brenciu a pregătit o surpriză pentru primele concerte de Crăciun de la Sala Palatului

A mai rămas mai puțin de o lună până la primele concerte de Crăciun la Sala Palatului susţinute de Horia Brenciu şi HB Orchestra, iar artistul a dezvăluit deja una din surprizele pregătite pentru aceste evenimente de sărbători. Este vorba de o piesă nouă, „Un Crăciun fericit”,... 

Concertele lunii noiembrie 2017 în România

Ultima lună de toamnă ne aduce concerte din genuri muzicale diferite, turnee naţionale ale unor artişti români celebri, dar şi revenirea unor artişti internaţionali foarte aşteptaţi de către fani.  
123