Horia Brenciu - Concerte Horia Brenciu - iConcert.ro

Home » Horia Brenciu

Horia Brenciu

Horia Brenciu este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi, prezentatori de televiziune şi entertaineri români, având o carieră de peste 25 de ani.

Născut pe 27 august 1972, la Braşov, Horia Brenciu a debutat muzical în 1990, cu trupa Apropo, unde a cântat la pian, iar mai târziu s-a afirmat şi vocal.

Parcursul său profesional a inclus apariţii televizate, care, de altfel, l-au ajutat să se facă remarcat. În 1993, Horia Brenciu a apărut în producţia Televiziunii române „Concurs de seducţie”, realizată la Costineşti, iar colaborarea cu TVR a durat până în anul 2000. A continuat să prezinte emisiuni la posturile de televiziune Antena 1 şi Naţional TV şi a fost membru în juriul mai multor show-uri de talente, precum „Vocea României” (Pro TV), „Te cunosc de undeva” (Antena 1) şi „X Factor” (Antena 1).

În toată această perioadă a cântat, în special, coveruri după piese celebre.

Adevărata lansare în cariera muzicală a venit în 2002, când a înfiinţat HB Orchestra şi a lansat două albume „35” şi „37”. Printre piesele de pe cele două materiale discografice, care au avut succes la public, se numără „Fac ce-mi spune inima”, „La radio” şi „Lucruri simple”.

Alături de HB Orchestra, Horia Brenciu susţine numeroase concerte, în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară. (Dorina Călin)

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Horia Brenciu

Revelion 2020 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Marţi, 31 decembrie 2019, de la ora 17:00, Primăria Capitalei prin ARCUB organizează cea mai mare petrecere de Revelion 2020 în aer liber din Bucureşti, în Piaţa Constituţiei. Trupe de succes ale anilor ’80-’90 şi 2000, printre care O-Zone, Haddaway, Milli Vanilli, Turbo B., dar... 
31 Dec 2019     ,

FOTO: Horia Brenciu la Sala Palatului din Bucureşti

Horia Brenciu, alături de HB Orchestra, a susţinut două concerte „Sunt cine vreau să fiu” la Sala Palatului din Bucureşti, pe 18 şi 19 decembrie 2019. Feli, Irina Rimes, Mihai Chiţu, Julie Mayaya şi Andrei Păunescu au fost printre invitaţii speciali în cadrul celor două concerte.... 

Concert Horia Brenciu la Sala Palatului din Bucureşti

Miercuri şi joi, pe 18 şi 19 decembrie 2019, de la ora 19:30, Horia Brenciu susţine concertul „Sunt cine vreau să fiu” – un spectacol la #30 de ani de libertate, la Sala Palatului din Bucureşti. Irina Rimes este unul dintre invitaţii speciali ale concertelor.  
18 Dec - 19 Dec 2019     ,

Concert Lara Fabian la Sala Palatului din Bucureşti – ANULAT

UPDATE: Concertul a fost ANULAT! Artista a publicat un mesaj pe pagina de Facebook, în care explică motivele anulării. Luni, 3 februarie 2020, Lara Fabian susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului internaţional „50 World Tour”, care promovează noul său... 
3 Feb 2020     ,

Concertele lunii septembrie 2018 în România

Toamna vine cu zeci de concerte şi festivaluri dedicate tuturor iubitorilor muzicii live. Luna septembrie ne aduce o nouă serie de evenimente din toate genurile muzicale susţinute atât în Capitală, cât şi în marile oraşe ale ţării.  

FOTO: MAMMA MIA! la Sala Palatului din Bucureşti

Sala Palatului din Bucureşti a găzduit în perioada 24-27 mai 2018 patru reprezentaţii a musicalului „MAMMA MIA!”. Loredana, Ana Munteanu, Anca Ţurcaşiu, Ecaterina Ladin, Aurelian Temişan, Horia Brenciu, Adrian Nour, Sebastian Seredinschi şi mulţi alţii au îmbinat dansul cu actoria... 

Concertele lunii februarie 2018 în România

Ca în fiecare an, luna februarie este marcată de multe concerte dedicate iubirii, cu ocazia zilelor de Valentine’s Day şi Dragobete. În acelaşi timp, pe lângă concertele artiştilor locali, din ce în ce mai mulţi artişti internaţionali încep să urce pe scenele din România, faţă... 

Concertele lunii ianuarie 2018 în România

Prima lună din anul 2018 începe în forţă cu concertele unor artişti locali, în mai multe cluburi din întreaga ţară. În acelaşi timp, câteva nume internaţionale ajung în luna ianuarie pe scenele din România.  

FOTO: Horia Brenciu – Concerte de Crăciun la Sala Palatului din Bucureşti

Horia Brenciu, alături de HB Orchestra, a susţinut pentru prima dată o serie de 3 concerte de Crăciun la Sala Palatului din Bucureşti, pe 8, 9 şi 10 decembrie 2017. Horia Moculescu, Aurelian Temişan, Gabriel Cotabiţă, grupul Blue Noise, Feli şi Adina Răducan s-au regăsit printre invitaţii... 

Concertele lunii decembrie 2017 în România

Ultima lună din acest an vine cu o mulţime de concerte, cu ocazia sărbatorilor de iarnă. Concerte de Colinde, concerte caritabile, dar şi târguri speciale de Crăciun sunt organizate în mai multe oraşe din ţară, pe parcursul lunii decembrie.  
123


Social Media

iConcert.ro