A mai rămas mai puțin de o lună până la primele concerte de Crăciun la Sala Palatului susţinute de Horia Brenciu şi HB Orchestra, iar artistul a dezvăluit deja una din surprizele pregătite pentru aceste evenimente de sărbători. Este vorba de o piesă nouă, „Un Crăciun fericit”, compusă special pentru spectacolele care vor avea loc pe 8, 9 și 10 decembrie 2017.

Horia Brenciu se pregăteşte pentru primele sale concerte de Crăciun, alături de HB Orchestra, dar şi de mai mulţi invitaţi surpriză. Show-urile cu tematica sărbătorilor de iarnă vor fi un adevărat prilej de sărbătoare pentru toţi români, şi totodată, o premieră petru iubitorii de concerte. Echipa artistului a ales cu grijă setlist-ul concertelor, pe care va fi inclusă şi o melodie compusă special pentru această ocazie.

„Se numește «Un Crăciun fericit» și sunt mândru de ea pentru că reprezintă pe deplin sărbătorile. Linia melodică mi-a venit într-o dimineaţă. Am luat telefonul şi am înregistrat… Practic, piesa a ieşit instantaneu. De la orchestraţia de big band a lui Harvis Cuni Padron, până la versurile Andreei Miclici, se simte în melodia asta cum vine Crăciunul cu fiecare notă”, povesteşte Horia.

Pe lângă hiturile sale celebre, Horia Brenciu va cânta şi piesele compuse pentru perioada Crăciunului, fiind o premieră, atât pentru el, cât şi pentru publicul său.

„Asta a fost unul dintre motivele pentru care am ales să cânt în decembrie. Nu cadra să interpretez piesele mele de Crăciun primăvara sau toamna… Aşadar, Seara ta de Crăciun și Noaptea de Crăciun vor fi cântate în premieră la Sala Palatului. Mai e şi piesa în primă audiţie, «Un Crăciun fericit», și mai am și alte surprize, dar mă opresc aici, că-s gură spartă…”

Pentru acest concert, echipa sa munceşte de câteva luni bune, iar în cinstea acestui efort, Horia promite un spectacol adevărat.

„Va fi una dintre cele mai dense și ambiţioase producţii pe care le-am făcut vreodată. Şi aici suntem implicaţi cu toţii: orchestrele mele, invitaţii mei speciali, baletul meu talentat şi, evident, echipa mea de producţie de la HB Media Entertainment. Un lucru vă pot spune cert: au fost cele mai numeroase repetiţii făcute vreodată pentru un spectacol. Practic… s-a repetat pentru două concerte! Cei care mă vor înţelege cel mai bine sunt cei care au cumpărat bilet pe 8, 9 şi 10 decembrie”

Horia Brenciu este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi, prezentatori de televiziune şi entertaineri români, având o carieră de peste 25 de ani. Datorită stilului unic pe care îl abordează în muzica sa, o combinaţie între pop, blues, soul şi jazz şi datorită energiei pe care o transmite la fiecare reprezentaţie live, artistul şi-a câştigat un loc bine meritat pe scena muzicală românească. Lucruri simple”, „Fac ce-mi spune inima”, „Septembrie, luni”, „A naibii dragoste” şi „Hello” se numără printre cele mai cunscute hituri ale solistului.

Bilete Horia Brenciu la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele Horia Brenciu de la Sala Palatului, de pe 8, 9 şi 10 decembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionare locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 200 lei bilete
Categoria I 150 lei  bilete
Categoria II 100 lei  bilete
Categoria III 50 lei  bilete

Concertele de Crăciun susţinute de Horia Brenciu la Sala Palatului sunt organizate de Asociaţia Culturală Dracula.