În weekendul 8-10 decembrie 2017, de la ora 20:00, Horia Brenciu & HB Orchestra susţine trei concerte de Crăciun la Sala Palatului din Bucureşti.

Horia Brenciu pregăteşte primele sale două concerte de Crăciun la Sala Palatului. După 3 albume cu record de vânzări, după 15 concerte sold out la Sala Palatului şi după 3 turnee naţionale, carismaticul artist revine cu un show magic de iarnă, împărţit pe două seri. Mai mult, cântăreţul are pregătită şi o temă specială: „Iarna asta, cuvântul de ordine va fi SĂRBĂTOARE! Sărbătoare, sărbătoare, sărbătoare! Anul ăsta, în decembrie, vreau să petreceţi primul Crăciun cu mine!”.

Pentru al șaselea an, de când concertează la Sala Palatului, showman-ul României, împreună cu orchestra sa promit un spectacol cât două concerte, în care cele mai cunoscute hituri, noile piese, invitații surpriză și momentele de poveste vor crea cadrul perfect pentru sărbătoarea Crăciunului.

„În fiecare an mă gândesc la ceva aparte pentru întâlnirile noastre de la Sala Palatului. De mult timp îmi doream să vă cânt piesele mele de Crăciun, «Noapte de Crăciun» sau «Seara de Crăciun», dar şi frumoasele noastre colinde tradiţionale. Şi ca tabloul să fie complet, «Jingle bells», «It’s the most wonderful time of the year» sau «Let it snow, let it snow» trebuie să fie şi ele prinse în playlist. Pe toate le veţi auzi într-un show unic, cu cadouri şi suprize, pe care numai Moş Crăciun vi le poate dărui!”, a declarat Horia Brenciu.

Horia Brenciu este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi, prezentatori de televiziune şi entertaineri români, având o carieră de peste 25 de ani. Datorită stilului unic pe care îl abordează în muzica sa, o combinaţie între pop, blues, soul şi jazz şi datorită energiei pe care o transmite la fiecare reprezentaţie live, artistul şi-a câştigat un loc bine meritat pe scena muzicală românească.

Lucruri simple”, „Fac ce-mi spune inima”, „Septembrie, luni”, „A naibii dragoste” şi „Hello” se numără printre cele mai cunscute hituri ale solistului. De-a lungul carierei sale, Brenciu a colaborat cu mai mulţi artişti de renume din România, precum: Delia, Corina Chiriac, Dan Bittman, Guess Who şi Pepe. Pe lângă cariera muzicală, cântăreţul a apărut în numeroase show-uri televizate: Vocea României, Dansează printre stele, Te cunosc de undeva. În prezent, Horia Brenciu este jurat la show-ul de talente X Factor.

Bilete Horia Brenciu la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele Horia Brenciu de la Sala Palatului, de pe 8, 9 şi 10 decembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionare locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 200 lei bilete
Categoria I 150 lei  bilete
Categoria II 100 lei  bilete
Categoria III 50 lei  bilete

Concertele de Crăciun susţinute de Horia Brenciu la Sala Palatului sunt organizate de Asociaţia Culturală Dracula.