UNTOLD pregătește unul dintre cele mai aşteptate party-uri de Revelion, DAY ONE – Începutul, ce va fi transmis la PRO TV, pe 31 decembrie 2020. De asemenea, organizatorii UNTOLD pregătesc și un show special, care va putea fi urmărit pe pagina de YouTube a festivalului, în aceeași seară.

David Guetta, NERVO, Quintino, Bassjackers, Julian Jordan, Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu și Grasu XXL sunt invitaţii evenimentului.

David Guetta – show exclusiv de Revelion, transmis la PRO TV

Pe 31 decembrie, la PRO TV, show-ul gândit de UNTOLD şi prezentat de Pavel Bartoș va începe la ora 23:30 și va dura până la ora 02:00. Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu și Grasu XXL vor avea momente special pregătite pentru cei aflați în fața televizoarelor în noaptea dintre ani, iar la miezul nopții telespectatorii vor avea parte de un spectacol de artificii impresionant transmis de la Cluj-Napoca, de pe stadionul Cluj-Arena.

David Guetta – show exclusiv de Revelion, transmis la PRO TV

Cel mai bun DJ din lume, David Guetta va avea un show special de la Paris, gândit special pentru noaptea de Revelion, ce va fi transmis pe întreaga planetă, iar PRO TV este singura televiziune din Europa de Est care va transmite concertul.

Artistul pregătește un show impresionant de lumini, lasere, dar vine și cea mai nouă muzică produsă în acest an în care nu a avut ocazia să se întâlnească fizic cu fanii lui. Pe lângă piesele care l-au consacrat, artistul aduce și piese compuse și inspirate din acest an pandemic, piese care conțin mesaje de speranță și iubire. David Guetta a fost votat în 2020, DJ-ul numărul 1 al lumii și a primit, tot în acest an, premiul Best Electronic Act la MTV European Music Awards.

NERVO, show pentru fanii UNTOLD, transmis pe canlul de YouTube

Tot pe 31 decembrie, pe pagina de YouTube a festivalului UNTOLD, începând cu ora 22:00 fanii vor avea parte de un show al unor DJ internaționali.

Line-up-ul este format din NERVO, duo-ul feminin din muzica electronică, care pregătește un show special de Revelion pentru fanii din România, Quintino care a fost prezent pe mainstage-ul multor festivaluri mari din întreaga lume, Bassjackers și Julian Jordan.

NERVO, show pentru fanii UNTOLD, transmis pe canlul de YouTube

La miezul nopții, va fi difuzată „ceremonia de închidere” a anului 2020, cu un foc de artificii impresionant transmis de la Cluj-Napoca, de pe Cluj-Arena.

Fanii vor avea ocazia să împartă același ecran cu artistul favorit prin camerele de Zoom care vor fi puse la dispoziție de organizatorii festivalului UNTOLD.