Marţi, 10 decembrie 2019, de la ora 20:00, trupa Deep Purple revine în concert în România, la Sala Polivalentă (BT Arena) din Cluj-Napoca. Concertul va fi deschis de către trupa canadiană Monster Truck.

Program concerte:
18:30 – acces
20:00 – Monster Truck
21:15 – Deep Purple

După concertele din 2013, 2014 şi 2017, celebra trupă de hard rock revine în România pentru un nou spectacol, de data aceasta la Cluj-Napoca. Pentru show-ul de anul acesta, britanicii pregătesc un playlist care va cuprinde atât hituri celebre cât şi melodii lansate recent.

Înfiinţată în 1967, Deep Purple este una dintre cele mai cunoscute trupe britanice de rock, care a debutat cu albumul „The Shades of Deep Purple” (1968). Muzica formaţiei cuprinde un mix de stiluri muzicale din zona rock, printre care: hard rock, heavy metal, blues rock, progressive rock şi psychedelic rock.

Până în prezent, grupul a lansat 20 materiale de studio, peste 35 de albume live şi peste 20 de compilaţii. „Smoke On The Water”, „Child In Time”, „Soldier of Fortune”, „When A Blind Man Cries” şi „Perfect Strangers” se numără printre cele mai cunoscute piese ale sale. De-a lungul carierei lor, britanicii de la Deep Purple au colaborat cu mai mulţi artişti de renume, printre care: Ozzy Osbourne,  Kiss, Iron Maiden, Led Zeppelin şi Black Sabbath.

În componenţa trupei îi avem pe Ian Gillan (solist), Ian Paice (baterist), Roger Glover (chitară), Steve Morse (chitarist) şi Don Airey (clăpar).

În 2016, trupa a fost introdusă în Rock & Roll Hall of Fame. De asemenea, pentru întreaga sa carieră, formaţia a primit numeroase premii printre care şi „Legend Award” la gala de premiere World Music Awards din 2008.

Bilete Deep Purple la Sala Polivalentă (BT Arena) din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul Deep Purple de la Sala Polivalentă (BT Arena) din Cluj-Napoca, de pe 10 decembrie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Lojă VIP 400 lei bilete
Golden Ring 250 lei bilete
Acces General 190 lei bilete
Categoria 1 260 lei bilete
Categoria 2 210 lei bilete
Categoria 3 190 lei bilete
Categoria 4 130 lei bilete

Accesul copiilor sub vârsta de 3 ani și a femeilor însărcinate la acest eveniment nu este recomandat. Copiii sub 5 ani, însoțiți de părinți, beneficiază de intrare gratuită.

Concertul Deep Purple de la Sala Polivalentă (BT Arena) din Cluj-Napoca este un eveniment organizat de Events.