Acest eveniment a avut loc in data de 2 Dec 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 2 decembrie 2014, de la ora 20:00, Sandra, artista cunoscută ca „regina muzicii disco”, va concerta la Sala Palatului din Bucureşti. Artista revine în Capitală alături de trupa sa, într-un concert de 90 de minute, în seria de spectacole „Original Legends in Concert”.

Sandra Ann Lauer sau pe scurt Sandra, a cunoscut succesul în cariera muzicală încă de la 17 ani, când s-a alăturat trupei Arabesque. Trupa a devenit foarte populară, în special în Japonia şi Rusia.

Sandra transmite un mesaj publicului român cu ocazia concertului pe care îl va susţine în Bucureşti. „Dragii mei prieteni, mă simt foarte bine! Acum sunt în vacanţă în Ibiza. Pentru frumoasă reîntâlnire cu voi am să vă interpretez cu bucurie toate hiturile şi cele mai îndrăgite piese de pe ultimele albume. Abia aştept să ne vedem pe data de 2 decembrie 2014, în Bucureşti. Vă sărut pe toţi!, Sandra.”

https://www.youtube.com/watch?v=fK8lF3ELOvM

În cariera solo, Sandra este cunoscută drept „regina muzicii disco” după ce în anii ’80-’90 a cucerit topurile muzicale din toată lumea. Printre piesele sale cele mai cunoscute se numără: „I’ll Never Be”, „Maria Magdalena”, „In the Heat of the Night”, „Everlasting Love”, „Secret Land”, „Hiroshima” sau „Don’t Be Aggressive”. Artista de origine germană are peste 30 de milioane de albume vândute la nivel global.

Bilete Sandra & Band la Bucureşti

Biletele pentru concertul Sandra de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim, la preţuri ce variază în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categorie bilete Preţ
VIP (include meet & greet cu artiştii) 500 lei cumpără bilete
Categoria 1 300 lei cumpără bilete
Categoria 2 200 lei cumpără bilete
Categoria 3 100 lei cumpără bilete

Evenimentul este organizat de Christian Raetscher prin German Quality Entertainment.