Celebrul artist britanic Ed Sheeran se pregătește să revină în România pentru un al doilea concert, ce va avea loc la Arena Națională din București, pe data de 24 august 2024. Biletele vor fi disponibile începând de joi, 26 octombrie 2023, la ora locală 10:00 AM. Concertele din cadrul turneului vor fi deschise de Calum Scott.

În urmă cu câțiva ani, pe 3 iulie 2019, Ed Sheeran a încântat publicul românesc pentru prima dată, oferind un spectacol extraordinar în fața a peste 50.000 de fani entuziaști, adunați pe Arena Națională. Cu un gest ce a impresionat pe toată lumea, artistul a apărut pe scenă îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României. A interpretat atunci toate hiturile sale celebre, iar mulțimea cunoștea versurile pieselor sale pe de rost. A fost un moment de neuitat pentru fanii români.

Concertul de la București din 2024 face parte din turneul său intitulat ” + – = ÷ x ” Mathematics, care a bătut record după record în întreaga lume. Turneul din SUA al lui Ed Sheeran a stabilit numeroase recorduri impresionante în ceea ce privește numărul mare de fani prezenți la concerte, inclusiv la cele desfășurate pe stadionul SoFi din Los Angeles și pe stadionul MetLife din New Jersey. Ultimul eveniment a fost chiar cel mai bine cotat concert din istoria SUA, cu cea mai mare prezență înregistrată vreodată într-o singură zi.

În acest an, Sheeran a lansat două albume, intitulate „- (Subtract)” și „Autumn Variations”, în colaborare cu Aaron Dessner, membru al trupei The National. Ambele albume au ocupat poziții de frunte în topurile din întreaga lume, primind aprecierea unanimă a criticilor muzicali.

Datele turneului Ed Sheeran din 2024
Datele turneului Ed Sheeran din 2024

Biletele pentru concertul Ed Sheeran de la Arena Națională din București vor fi puse în vânzare pe www.cts.eventim.ro, începând de joi, 26 octombrie 2023, la 10 AM.

Ed Sheeran, artistul britanic cu o carieră impresionantă, a captivat publicul cu melodiile sale extraordinare și versatilitatea sa muzicală. Printre piesele sale celebre se numără „Shape of You”, „Thinking Out Loud” și „Perfect”, iar albumele sale, precum „+”, „x” și „-„, au ajuns în topurile de vânzări și au câștigat aprecierea criticilor, consolidându-i statutul de superstar global în industria muzicală. Cu multiple premii, inclusiv Grammy-uri și BRIT Awards, Ed Sheeran continuă să reprezinte unul dintre cei mai influenți artiști contemporani.