Concursuri cu invitatii la concerte si festivaluri - iConcert.ro

Home » Concursuri

Concursuri

Participă acum la concursurile noastre şi poţi câştiga invitaţii şi bilete gratuite la concertele, festivalurile şi petrecerile tale preferate din România. Toate detalii despre premii şi extragerea câştigătorilor le găseşti la fiecare concurs în parte. Înscrie-te acum la unul din concursurile în desfăşurare pe site!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie abonaţi la Newsletter iConcert.ro. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Joe Lovano de la Bucureşti

Câştigător al Premiului Grammy, saxofonist şi compozitor, Joe Lovano concertează în premieră în România, pe 25 martie 2017, la Sala Radio din Bucureşti, în cadrul seriei de concerte Jazz Syndicate Live Sessions. iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii duble pentru concertul de la Bucureşti.  Social Media