Acest eveniment a avut loc in data de 20 Apr 2024.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 20 aprilie 2024, de la ora 21:00, Victoria De Angelis, basista trupei Måneskin, vine pentru prima oară în România cu un DJ Set special, la Quantic Club din București.

Victoria, în vârstă de 23 de ani, este originară din Roma și este o artistă complexă care abordează o varietate de genuri muzicale, inclusiv pop rock, rock alternativ, glam rock, hard rock și funk rock. Cu un spirit pasionat pentru muzică, Victoria și-a dezvoltat talentul încă de la o vârstă fragedă și a devenit cunoscută pentru abilitatea ei de a se exprima într-un spectru larg de stiluri muzicale.

La vârsta de opt ani, artista a descoperit pasiunea pentru muzică atunci când a început să experimenteze cu chitara clasică, dar ulterior și-a dat seama că nu îi oferea satisfacția dorită. La sfaturile profesorului ei, a încercat chitara bas, ce s-a dovedit a fi o revelație pentru Victoria, care, de la vârsta de unsprezece ani, a devenit dedicată acestui instrument. În ciuda tinereții sale, a devenit studentă la o școală de muzică, echilibrând această pasiune cu viața de liceu.

Legăturile sale cu membrii trupei au început încă din timpul școlii, când a devenit prietenă apropiată cu chitaristul Thomas Raggi. Împreună cu colegul lor de liceu, Damiano David, au început să împărtășească aceeași pasiune pentru muzică și să exploreze noi direcții artistice. Așadar, în 2015, au decis sa formeze o trupă rock, ea fiind cea care a venit cu numele Måneskin. Împreună au câștigat festivalul Sanremo în 2021 și în același an și Eurovision Song Contest, cu piesa „Zitti e Buoni”. Aceștia au fost și finaliști X Factor Italia (2017), acum devenind un nume internațional cu miliarde de stream-uri și concerte sold out pe stadioane.

Victoria a mai avut și alte proiecte, numele ei începând să fie deja relevant pe scenele techno din Milano și Berlin. Și-a făcut și o carieră de succes ca DJ și principalele sale influențe sunt trance-ul anilor ’90, dar și techno-ul modern. A colaborat cu Duran Duran pe piesa „Psycho Killer” din 2024 și a lansat single-ul „Victoria’s Treat” în 2024.

Bilete Victoria De Angelis (DJ Set) la Quantic Club din București

Biletele pentru evenimentul Victoria De Angelis (DJ Set) de la Quantic Club din București, pot fi achiziționate online de pe www.iabilet.ro, la prețul de 130 lei.

Evenimentul este organizat de BestMusic Live Concerts.