Sandra - Concerte Sandra - iConcert.ro

Home » Sandra

Sandra

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Sandra

FOTO: Sandra & Band la Sala Palatului din Bucureşti

Sandra, regina muzicii disco,  a revenit în concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 2 decembrie 2014. Concertul a făcut parte din seria de spectacole „Original Legends in Concert”. Vezi galeria foto de la concertul Sandra & Band de la Sala Palatului!  

Concertele lunii decembrie 2014 în România


Decembrie, luna în care verbul „a dărui” este cel mai important, vine cu multe cadouri muzicale. Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi în prag de Crăciun, câte un bilet la concertele lui Ştefan Bănică sau Ştefan Hruşcă se vor potrivi ca o mănuşă atmosferei de sărbătoare.... 

Concert Sandra la Sala Palatului din Bucureşti

Marţi, 2 decembrie 2014, de la ora 20:00, Sandra, artista cunoscută ca „regina muzicii disco”, va concerta la Sala Palatului din Bucureşti. Artista revine în Capitală alături de trupa sa, într-un concert de 90 de minute, în seria de spectacole „Original Legends in Concert”.  
2 Dec 2014     ,

Sandra va concerta la Sala Palatului din Bucureşti, în decembrie 2014

UPDATE 30.07.2014: Concertul Sandra a fost reprogramat pentru 2 decembrie 2014! Sandra va concerta alături de band-ul său pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 5 2 decembrie 2014. Show-ul va face parte din seria de evenimente „Original Legends in Concert” şi o va readuce pe celebra... 

Revelion 2013 pe platoul din faţa Sălii Sporturilor din Galaţi

Luni, 31 decembrie 2012, de la ora 21:00, pe platoul din faţa Sălii Sporturilor din Galaţi are loc Revelionul 2013 organizat de Primăria Galaţi.  

Sandra a adus in prezent hiturile anilor ’80 (poze si video)

Sandra a concertat vineri, 6 noiembrie 2009, la Bucuresti, intr-un show ce l-a avut ca invitat special pe Francesco Napoli, care a cantat cateva melodii impreuna cu Ianna (membra a formatiei Ladies) si cu grupul de pop-opera Distinto.  
    ,

Concertele lunii noiembrie 2009

Asa cum luna trecuta am facut „avanpremiera” concertelor lunii octombrie, azi publicam recomandarile noastre in materie de concerte pentru luna noiembrie 2009. iConcert.ro recomanda concertul Sandra si il desemnam „concertul lunii noiembrie 2009”. Iata ce nu ar trebui sa... 
   

Concert Sandra la Bucuresti

Vineri, 6 noiembrie 2009 de la ora 19:00, regina muzicii pop a anilor ’80, Sandra, va sustine un concert in Romania, la Sala Palatului din Bucuresti.  


Social Media

iConcert.ro