Luni, 8 aprilie 2024, de la ora 20:00, Ville Valo revine în România într-un concert special la Sala Palatului din București. Evenimentul va fi deschis de un invitat special, trupa Zetra din Marea Britanie.

Ville Valo se numară printre cei mai îndrăgiți soliști ai scenei metal internaționale. În calitate de vocalist principal al trupei H.I.M., el a contribuit semnificativ la dezvoltarea subgenului „love metal”, o combinație de gothic metal, alternative și dark rock. Prin compozițiile sale și prezența scenică carismatică, Valo promite să ofere publicului o experiență muzicală remarcabilă în cadrul concertului său.

După încheierea colaborării sale cu trupa H.I.M., în 2017, Ville Valo nu și-a lăsat creativitatea să stea deoparte și a revenit pe scenă în cadrul proiectului său solo, sub numele VV. A lansat la începutul acestui an, pe 13 ianuarie, albumul de debut „Neon Noir”.

În discuțiile despre influențele sale artistice, Ville Valo aduce în prim-plan formații legendare precum Black Sabbath, Type O Negative și Fields of Nephilim. Totuși, remarcabil este faptul că Valo subliniază și importanța literaturii în evoluția sa ca artist. Nume ca Edgar Allan Poe, Charles Baudelaire sau Charles Bukowski au lăsat o amprentă profundă asupra cântărețului finlandez, contribuind la forma sa distinctivă de exprimare artistică.

Bilete concert Ville Valo la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul Ville Valo de la Sala Palatului din București, de pe 8 aprilie 2024, pot fi achiziționate online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preț:

Categoria A – 360 lei
Categoria B – 300 lei
Categoria C – 220 lei
Categoria D – 180 lei
Categoria E – 120 lei

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Concertul Ville Valo (VV) la Sala Palatului din București este organizat de BestMusic Live.