Vineri, 26 aprilie 2024, de la 20:30, Ionutz (voce & chitară) împreună cu Cătălin Răsvan (bass) și Nicu Georoiu (tobe) te invită  la The Pub – Universității din București, pentru un concert rock-folk, „Mai mult despre legende, decât pamflete”.

Deși avea înclinații de mic, Ionutz și-a început serios cariera muzicală mai târziu, pe timp de pandemie, ca o formă de vindecare și regăsire a sinelui. Până la 41 de ani, a dus o viață simplă, a condus o afacere, și-a format o familie și a crescut un copil, însă n-a putut să se împotrivească: destinul său este să fie artist.

Cu susținerea familiei, a învățat să cânte la chitară la 14 ani, mama sa fiind cea care l-a introdus în universul muzicii. Mai apoi, a cochetat și cu scrisul de poezii, iar chitara a rămas doar la nivel de hobby. Într-un final, a acceptat că acesta este drumul lui și, una câte una, a scris, compus și produs pe cont propriu 17 piese. Inspirația îi vine din folclorul românesc, „Furtună peste câmp/Ceru-i negru si strâmb/Moroiul cel scălâmb/Acum s-a trezit./La staroste-adunați/Povața-i ascultați Moroi, nebotezat/Acum s-a sculat./Pe line coline,/Intr-un sat uitat/S-a născut un prunc/Suflet nepătat./Dar de frig si boala/Răpus a plecat,/Si-a rămas copilul Nebotezat.”

„Samca”, „Paparude”, „Cântec Descântec”, „Moroiul”, „Deochi”, „Shmen”, „Misogin” și „Blues de la țară” sunt câteva dintre piesele pe care le puteți asculta în cadrul concertului.

Nu e primul lui concert. În mai 2015, un prieten bun de-al său, proprietar de club, care-i cunoștea foarte bine pasiunea și înclinațiile spre muzică, i-a propus să organizeze săptămânal un eveniment în clubul său. Așa a luat naștere seara de Open Stage, seara de jam session, când era înconjurat de instrumentiști de toate genurile, începători sau avansați. În 2018, în același club, a început să organizeze și seri de karaoke, dar abia câțiva ani mai târziu, în 2020, a hotărât să-și urmeze destinul cu adevărat. A fost invitat ca solist vocal în formația Cash Sau Card, cu care a mai cântat prin câteva cluburi din București, inclusiv în pandemie, primul lor concert înregistrând un număr de 170 de persoane.

Bilete Ionutz la The Pub – Universității din București

Biletele pentru concertul Ionutz de la The Pub – Universității din București se găsesc pe ambilet.ro, la următoarele prețuri, în funcție de perioada de achiziție:

38 lei – Presale Acces (primele bilete)
50 lei – Normal Acces

Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de procesare. Taxa de procesare nu este returnabilă.

După achiziționare biletelor vă rugăm să sunați pentru REZERVAREA locurilor la mese la 0728843782. Rezervările se fac pe numele celui care a achiziționat biletele, acesta poate face rezervare DOAR pentru biletele achiziționate. Prin achiziția biletului vă oferiți acordul de a împărți masa cu alte persoane.