Vacanța în Egipt a devenit de mult timp familiară pentru majoritatea oamenilor și nu este considerată un lux nejustificat. Adesea, această țară este primul loc unde merge un turist novice. Egiptul este deschis pentru călătorie confortabilă și accesibilă pe tot parcursul anului. Marea de aici este caldă chiar și iarna. Puteți atât să vă odihniți leneș, cât și să stăpâniți diverse direcții sportive, inclusiv scufundări.

Cum funcționează hotelurile din Egipt?

Majoritatea hotelurilor din țara faraonilor funcționează în sistem all inclusive. Acest lucru înseamnă că într-o excursie în Egipt all-inclusive nu va trebui să cheltuiți pe mâncare, băuturi, o serie de alte servicii hoteliere. Voucherele din acest plan sunt mai scumpe, dar sunt mai favorabile. Ele vă permit să uitați de tot, să aveți o relaxare maximă și să vă bucurați de vacanță, mai degrabă decât să aruncați timp și bani pe căutarea de cafenele, restaurante, divertisment, SPA. Vă oferim să aflați avantajele voucherelor și cât costă o ofertă în Egipt all inclusive pe pagina site-ului poehalisnami.md.

Avantajele unei oferte all-inclusive în Egipt

  • Cameră confortabilă. Hotelurile care operează în acest sistem, oferă oaspeților o cameră cu echipament maxim. În plus față de o baie, un set de lenjerie de pat, prosoape, halate de baie, seif, internet, mini-bar, oaspeții au posibilitatea de a utiliza piscina, sauna, salon de înfrumusețare.
  • Trei mese pe zi. Dacă faceți planificare de a merge în Egipt și cumpărați o excursie all inclusive, atunci puteți mânca aproape toată ziua. În plus față de mesele principale – micul dejun, prânzul și cina sunt servite gustări în jurul piscinei și în barul de pe plajă. Organizarea meselor se bazează pe principiul bufetului. În hotelurile bune puteți veni la restaurant pe tot parcursul zilei. Mâncărurile sunt actualizate și nu veți rămâne fără mâncare.
  • Băuturi. Sucuri, ape, ceai și cafea – un set de bază de băutură al hotelurilor. Dar proprietarii fericiți de oferte last minute all inclusive – așteaptă băuturi alcoolice de producție locală.

Servicii suplimentare. Cu cât hotelul este mai prestigios, cu atât mai largă este gama de servicii pentru oaspeți. Opțiuni de bază: locuri de joacă pentru copii, animatori, centru SPA, sală de gimnastică, umbrele și șezlonguri pe plajă, piscină. Hoteluri mai avansate se pot lăuda cu terenuri de tenis, luna și parcuri acvatice.

Citeşte despre: