Miercuri și joi, 12 și 13 iunie 2024, de la ora 19:00, trupa Coldplay susține două concerte pe Arena Națională din București, în cadrul “Music Of The Spheres World Tour”. Celebra trupă confirmă a treia parte a turneului european cu show-uri incendiare ce vor atinge noi recorduri internaționale. Maisie Peters (UK) și Emaa (RO) vor cânta ca invitate speciale în ambele zile.

De la prima reprezentație din seria de concerte “Music Of The Spheres World Tour”, ce a avut loc in martie 2022, Coldplay a vândut peste 7.5 milioane de bilete și a primit review-uri pozitive atât de la fani, cât și de la criticii din domeniu. De asemenea, pentru activitatea artistică din cadrul turneului, formația a câștigat premiul “Favourite Touring Artist” în cadrul galei American Musica Awards din 2022, precum și titlul de “Turneul Anului”, oferit de iHeartRadio Awards în 2023. Anul acesta, trupa ce îl are ca solist pe Chris Martin concertează în premieră în România, într-un spectacol care promite cele mai mari hituri ale trupei cântate live pe Arena Națională, într-o atmosferă incendiară.

Fondată în 1997, Coldplay este o trupă de pop rock și rock alternativ cu vânzări de peste 100 de milioane de albume la nivel mondial, fiind clasați în topul celor mai bine vânduți artiști ai tuturor timpurilor. De-a lungul carierei, formația a lansat 9 materiale de studio, 6 albume live și 12 compilații, majoritate fiind clasate în topul international Billboard. “Yellow”, “Clocks”, “The Scientist”, “Fix You”, “Viva La Vida” și „Hymn For The Weekend” se numără printre cele mai cunoscute single-uri ale grupului.

Cei 5 membri ai formației au avut diverse colaborări cu artiști celebri din industria muzicală internațională, precum: Beyonce, Rihanna, Ed Sheeran, Shakira, Ariana Grande, și Selena Gomez. De asemenea, de-a lungul anilor, Coldplay a primit numeroase premii și distincții, printre care și 7 trofee Grammy, dar și 9 Brit Awards, fiind trupa cu cele mai multe premii câștigate la această gală.

Bilete Coldplay la Arena Națională din Bucureşti

Biletele pentru concertele Coldplay de pe Arena Națională din Bucureşti, de pe 12 și 13 iunie 2024 sunt SOLD OUT.

Concertul Coldplay de la Arena Națională din București este organizat de Emagic.