În weekendul 6-8 septembrie 2019, la Romexpo din Bucureşti, are loc The Carnival, unul dintre cele mai mari evenimente de street food din Europa. Nouvelle Vague, Sunnery James & Ryan Marciano, Hindi Zahra, Subcarpaţi, GOLAN, Alternosfera, Asian Dub Foundation Sound System, Șuie Paparude, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Omul cu Şobolani, byron şi mulţii alţii vor concerta timp de 3 zile.

În acest an, The Carnival va include sub umbrela sa și evenimentele: We Love Retro, care îi va aduce pe scenă pe No Mercy, Nana, Coolio, Rednex şi mulţi alţii, dar şi Funk Rock Hotel, al cărui line-up este format din trupe precum: Omul cu șobolani, Paraziții, Alternosfera şi E.M.I.L.

Peste 60 de vendori, cu rețete originale din 10 bucătării internaționale, vor servi celor prezenţi burgeri în combinații inedite, frigărui, pulled pork, hot dogs, paste, arepas, paella, tacos, burritos, grills & barbecues, deserturi și multe altele.

Program concerte The Carnival Bucureşti 2019

Program concerte The Carnival Bucureşti 2019

Program eveniment:
Vineri, 17:00 – 01:00
Sâmbătă, 12:00 – 02:00
Duminică, 12:00 – 00:00

De asemenea, organizatorii au mai pregătit şi alte activităţi pentru cei prezenţi, precum: grande piano, carusel, spectacole de magie, stilt walkers, show-uri cu foc, Dinner In The Sky şi o zonă creată special pentru copii.

Bilete şi abonamente The Carnival Bucureşti 2019

Biletele şi abonamentele pentru The Carnival Bucureşti 2019 pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, sub forma de abonament pentru 3 zile sau bilete de o zi.

Categorie Preţ
Abonament 3 zile 89 lei bilete
Bilet 1 zi – acces până în ora 15:30 19 lei bilete
Bilet 1 zi – acces până în ora 18:00 29 lei bilete
Bilet 1 zi – full day 39 lei bilete

Pentru acces la scena We Love Retro trebuie achiziţionate bilete separat, din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro.

Harta The Carnival Bucuresti 2019

Accesul minorilor sub 10 ani este gratuit pe toată perioada festivalului. Accesul minorilor sub vârsta de 16 ani se permite numai dacă aceştia sunt însoţiţi de un părinte/reprezentant legal sau convențional. Minorii în vârstă de peste 16 ani trebuie să poată face dovada vârstei cu un act de identitate valid pentru a li se permite accesul în festival neînsoţiţi.