Ticket alert! Bon Jovi revine în concert în România! cumpara bilete
Robin and The Backstabbers - Concerte Robin and The Backstabbers - iConcert.ro

Home » Robin and The Backstabbers

Robin and The Backstabbers

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock alternativ înfiinţată în 2010. Proiectul, conceput iniţial de solistul principal şi chitaristul Andrei Robin Proca ca formaţie de coveruri „Graceland”, album de Paul Simon, a ajuns unul dintre cele mai populare din scena underground, remarcându-se prin sound-ul specific, autodenumit pop melodramatic, şi versurile predominant în limba română.

Pe lângă Robin, trupa îi mai numără pe Florentin Vasile (chitară), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (percuţie), Andrei Fântână (clape) şi Eugen „Oigăn” Nuţescu, membru fondator Kumm şi Moon Museum (bas şi ukulele). În concerte, toţi membrii formaţiei îşi demonstrează abilităţile de multi-instrumentişti.

Trupa are la activ două albume, „Stalingrad” (2012) şi „Arhanghel’sk” (2015). Acestea fac parte din trilogia „Bacovia Overdrive”, ce urmează să fie completată de un al treilea album, „Vladivostok”.

În concerte se caracterizează prin setlist-uri variate, dar din care nu lipsesc şi piese îndrăgite de fani, cum ar fi „Vânătoarea regală”, „SPNZRTR”, „Soare cu dinţi”, „Sat după sat” sau „Când te-am cunoscut, Cristina”, uneori în variante reinterpretate.

Pe lângă participarea la diverse festivaluri (Natura Fest, Creative Fest, Padina Fest, dar și Electric Castle, Afterhills sau fEAST Fest în Londra), se mai pot lăuda cu abordări inedite în materie de live: concertele de dimineaţă din clubul Control din Bucureşti, concertul pe o scenă plutitoare pe Dâmboviţa (UrbanFest 2015), concertele de început de an din Berăria H sau proiectul „Reconstituirea” (un concept de concert electro-acustic bazat pe filmul omonim regizat de Lucian Pintilie). (Alina Caramarin)

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Robin and The Backstabbers

Positive Festival la Berăria H din Bucureşti

Sâmbătă şi duminică, pe 16 şi 17 februarie 2019, la Berăria H din Bucureşti are loc Positive Festival (winter edition). Trupe ca OCS (Omul cu Şobolani), byron, Les Elephants Bizarres, Şuie Paparude, Robin and The Backstabbers şi Grimus fac parte din line-up-ul festivalului.  
16 Feb - 17 Feb 2019     ,

About Us: Vama, Robin and the Backstabbers şi Irina Rimes, la Arenele Romane din Bucureşti

Vineri, 21 septembrie 2018, de la ora 18:00, are loc „About Us” la Arenele Romane din Bucureşti. Trei concerte într-o singură seară, unde îi vom asculta pe cei de la Vama, Robin and the Backstabbers şi Irina Rimes, în deschidere Jonathan.  
21 Sep 2018     ,

Concertele lunii septembrie 2018 în România

Toamna vine cu zeci de concerte şi festivaluri dedicate tuturor iubitorilor muzicii live. Luna septembrie ne aduce o nouă serie de evenimente din toate genurile muzicale susţinute atât în Capitală, cât şi în marile oraşe ale ţării.  

Concertele lunii august 2018 în România

Luna august este luna cu cele mai multe festivaluri, aşa că am pregătit pentru tine o listă cu cele mai importante festivaluri din ţară. Consultă agenda de mai jos şi hai cu noi la cele mai tari concerte şi festivaluri din ţară!  

Concertele lunii ianuarie 2018 în România

Prima lună din anul 2018 începe în forţă cu concertele unor artişti locali, în mai multe cluburi din întreaga ţară. În acelaşi timp, câteva nume internaţionale ajung în luna ianuarie pe scenele din România.  

Concertele lunii decembrie 2017 în România

Ultima lună din acest an vine cu o mulţime de concerte, cu ocazia sărbatorilor de iarnă. Concerte de Colinde, concerte caritabile, dar şi târguri speciale de Crăciun sunt organizate în mai multe oraşe din ţară, pe parcursul lunii decembrie.  

Concertele lunii octombrie 2017 în România

Luna octombrie vine cu o mulţime de concerte care vor avea loc atât în Bucureşti cât şi în alte oraşe din ţară. Pop, rock, dance, jazz, soul, hip-hop, folk şi electro vor fi genurile muzicale promovate pe scenele din întreaga ţară prin concertele susţinute de cântăreţii români sau... 

Delahoya Festival 2017 la Cluj-Napoca

Pe 29 şi 30 septembrie 2017, are loc festivalul Delahoya, primul şi cel mai longeviv festival dedicat muzicii electronice din România. Anul acesta, evenimentul sărbătoreşte 21 de ani de activitate, iar line-up-ul este alcătuit atât din artişti internaţionali, precum: Sigma, Wilkinson, Detour,... 
29 Sep - 30 Sep 2017     , ,

Concert Robin and the Backstabbers la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Vineri, 6 octombrie 2017, de la ora 22:30, Robin and the Backstabbers concertează la Hard Rock Cafe din Bucureşti.  
6 Oct 2017     ,
123