Acest eveniment a avut loc in data de 16 Jun 2022.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 16 iunie, de la ora 19:30, Baletul Național al Georgiei „Sukhishvili” revine în fața publicului român, la Sala Palatului din Bucureşti. Dansatorii georgieni uimesc cu coreografia lor, cu rotirile în aer și la sol, cu săriturile amețitoare care abundă scena cu energie.

Baletul Național Sukhisvilli a fost înființat in 1945, iar după aproape un secol și trei generații popularitatea lor este încă la apogeu. Sukhisvilli este cel mai mare grup de dans din lume, iar ansamblul susține în jur de 300 de spectacole anual.

Baletul Național al Georgiei „Sukhishvili” a fost fondat în anul 1945 de către Iliko Sukhishvili și Nino Ramishvili, și de atunci promovează în lume tradițiile georgiene. Mai mult de 300 de evoluări pe an au dus baletul național georgian „Sukhishvili” pe cele mai importante scene ale lumii, printre care și Royal Albert Hall, Metropolitan Opera și Madison Square Garden.

Încercați să faceți un salt în grup în aer, apoi să reveniți drepți la podea în genunchi și să vă ridicați ca să repetați asta iar și iar! Realizați o rotire pe degete în cizme moi cu o asemenea viteză, încât nimeni să nu reușească să vă observe fața, și în același timp rotiți-vă în genunchi pe perimetrul scenei!  Fermecați astfel doamnele minunate care vă urmăresc liniștit și frivol dansul curajos, scopul căruia este să le cucerească simpatia.” declară The Washington Post (SUA).

Turneul european al Baletului Național al Georgiei Sukhisvilli, din primăvara acestui an, urma să aibă loc în orașe din Polonia, Republica Cehă, Serbia, România și Republica Moldova. Dupa 20 de spectacole în Polonia și Cehia, baletul începuse să aibă spectacole în Ucraina, unde trebuia sa susțină 33 de show-uri, ca mai apoi sa vină în România, Serbia și Moldova.

Turneul a fost întrerupt din cauza agresiunilor militare ale Rusiei pe teritoriul Ucrainei. Echipa Sukshisvilli, alcătuită din 100 de artiști, a fost evacuată din Ucraina pe 1 martie 2022.

Bilete Sukhishvili la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru spectacolul Baletului Național al Georgiei „Sukhishvili”, de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 16 iunie 2022, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria 1 290 lei bilete
Categoria 2 250 lei bilete
Categoria 3 200 lei bilete
Categoria 4 150 lei bilete
Categoria 5 100 lei bilete

Spectacolul Baletului Național al Georgiei „Sukhishvili”, de la Sala Palatului din Bucureşti, este organizat de către Sens Music.