Sukhishvili - Concerte Sukhishvili - iConcert.ro

Home » Sukhishvili

Sukhishvili

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Sukhishvili

Sukhishvili la Sala Palatului din Bucureşti

Miercuri, 20 noiembrie 2013, de la ora 20:00, Sala Palatului din Bucureşti va fi gazda unui nou eveniment marca Sukhishvili. Baletul Naţional Georgian Sukhishvili revine pe scena bucureşteană la doi ani după precedentul show, de data aceasta în cadrul unui amplu turneu european.  
20 Nov 2013     ,

Concertele lunii noiembrie 2013

Noiembrie parcă a venit mult prea repede anul acesta, dar asta pentru că are traista încărcată de concerte şi petreceri. Un lucru ce nu poate decât să îi bucure pe iubitorii de evenimente muzicale, fie că ascultă pop, rock, jazz, muzică clasică sau electronică.  

POZE: Sukhishvili la Sala Palatului din Bucureşti

Pe 16 noiembrie 2011, Baletul Naţional Georgian a urcat pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pentru prima dată. Sukhishvili, cea mai cunoscută companie de dans a Georgiei a oferit spectatorilor un show extraordinar plin de culoare, energie şi bucurie.  

Sukhishvili: De pe marile scene ale lumii, la Sala Palatului

Presa internaţională i-a numit „cei mai mari dansatori ai lumii”, show-ul lor a fost comparat cu „Lord of the Dance” şi declarat un „fenomen unic pe care trebuie să îl vezi măcar o dată în viaţa”. În Marea Britanie, locuitorii oraşului Sunderland au numit... 

Sukhishvili la Sala Palatului din Bucureşti

Miercuri, 16 noiembrie 2011, Sala Palatului din Bucureşti va fi gazda renumitului balet georgian Sukhishvili. Evenimentul face parte din turneul balcanic al trupei.  
16 Nov 2011     ,


Social Media

iConcert.ro