Acest eveniment a avut loc in data de 23 Nov 2013.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 23 noiembrie 2013, începând cu ora 22:00, la Casa Presei Libere din Bucureşti va avea loc evenimentul Strictly House Episode 1 – New York ce îi aduce la butoane pe Todd Terry, Chez Damier şi TBF.

Tematica: Old New York.

Todd Terry, DJ şi producător nominalizat la Premiile Grammy, este una dintre cele mai cunoscute figuri din lume în muzica house. Cu aproape două decenii de experienţă în spatele pupitrului, Todd Terry a fost revelaţia anilor ’80 în materie de producţie underground cu piese ca „A Day In The Life”, „Weekend” şi „Can You Party”, lansate sub pseudonime ca Todd Terry Project, House Of Gypsies sau Royal House.

Chez Damier este considerat la momentul actual unul dintre cei mai buni producători de muzică electronică din lume şi un adevărat izvor de inspiraţie pentru mulţi artişti. Producţiile acestuia din anii ’80 şi seriile Balance sunt adevărate comori muzicale pentru cunoscători. A mixat alături de Frankie Knuckles, Kevin Saunderson, Derrick May şi este unul dintre co-fondatorii Institutului de Muzică din Detroit.

Bilete Strictly House Episode 1 – New York la Bucureşti

Biletele pentru acest eveniment se pot achiziţiona la preţul de 30 lei în presale, online pe www.bilete.ro şi de la magazinele H2O, Ollie Gang Shop, Hippie Hippie Shake , Uman Shop, Tabacioc şi Misbits. În seara evenimentului biletele vor avea preţul de 30 lei până la ora 00:00 şi 40 lei după această oră.