Casa Presei Libere - Concerte Casa Presei Libere - iConcert.ro

Home » Casa Presei Libere

Casa Presei Libere

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Casa Presei Libere

Concertele lunii noiembrie 2017 în România

Ultima lună de toamnă ne aduce concerte din genuri muzicale diferite, turnee naţionale ale unor artişti români celebri, dar şi revenirea unor artişti internaţionali foarte aşteptaţi de către fani.  

FOTO: Bondax la Casa Presei Libere din Bucureşti

Duo-ul britanic Bondax a mixat la Casa Presei Libere din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare „Bondax and friends”, pe 21 martie 2015. Line-up-ul a fost completat de Dar Adal, Oktopus şi Victor Stancov. Vezi galeria foto de la show-ul Bondax la Casa Presei Libere din Bucureşti!  

Bondax la Casa Presei Libere din Bucureşti (CONCURS)

Sâmbătă, 21 martie 2015, de la ora 22:00, The Fresh prezintă Bondax la Casa Presei Libere din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare „Bondax and friends”. Line-up-ul este completat de Dar Adal, Oktopus şi Victor Stancov.  
21 Mar 2015     ,

FOTO: Sailor & I şi Atjazz la Casa Presei Libere din Bucureşti

Prima petrecere Absolut Color din acest an i-a adus la Casa Presei Libere din Bucureşti pe Sailor & I şi Atjazz. Suportul local a fost asigurat de Fouchat şi Bogman. Vezi galeria foto de la petrecerea din 9 ianuarie 2015!  

Sailor & I şi Atjazz la Casa Presei Libere din Bucureşti (CONCURS)

Vineri, 9 ianuarie 2015, de la ora 22:00, Absolut Color începe al cincilea an de evenimente, cu Sailor & I şi Atjazz, o alăturare electro-orchestrală frapantă, pentru prima dată la Bucureşti, la Casa Presei Libere. În deschidere, DJ-ii locali Fouchat şi Bogman.  
9 Jan 2015     ,

FOTO: GusGus la Casa Presei Libere din Bucureşti

Grupul islandez GusGus a venit pentru un show live la Bucureşti, pe 12 decembrie 2014. Show-ul de la Casa Presei Libere a fost completat de M.A.N.D.Y., Daime şi Atapy. Vezi galeria foto de la show-ul GusGus la Casa Presei Libere din Bucureşti!  

GusGus – LIVE la Casa Presei Libere din Bucureşti

Vineri, 12 decembrie 2014, de la ora 22:00, GusGus vin cu un show live la Casa Presei Libere din Bucureşti, pentru a-şi promova noul album, „Mexico”. Line-up-ul va fi completat de M.A.N.D.Y., Atapy şi Daime. Visual: Dan Basu.  
12 Dec 2014     ,

Concertele lunii decembrie 2014 în România


Decembrie, luna în care verbul „a dărui” este cel mai important, vine cu multe cadouri muzicale. Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi în prag de Crăciun, câte un bilet la concertele lui Ştefan Bănică sau Ştefan Hruşcă se vor potrivi ca o mănuşă atmosferei de sărbătoare.... 

FOTO: Kygo la Casa Presei Libere din Bucureşti

Kygo, tânărul norvegian cunoscut datorită unor remix-uri a unor pieselor precum „I see fire” – Ed Sheeran, şi-a început turneul „Endless Summer Tour 2014” cu un show la Bucureşti. Thomas Jack, Cristian Gherghely şi OK Corral au completat line-up-ul petrecerii The Fresh... 

Kygo la Casa Presei Libere din Bucureşti

Vineri, 21 noiembrie 2014, de la ora 22:00, The Fresh îl aduce în scenă pentru prima dată la Bucureşti pe inovatorul producător, Kygo, alături de australianul Thomas Jack, OK Corral şi Cristian Gherghely, la Casa Presei Libere.  
21 Nov 2014     ,
123


Social Media

iConcert.ro