Sâmbătă, 8 decembrie 2012, LaLa Band a susţinut un concert plin de surprize la Sala Polivalentă din Bucureşti, cu ocazia lansării celui de-al patrulea album. „LaLa Dance/ LaLa Love Stories 2” este numele noului album care conţine două CD-uri.

Trupa LaLa Band a ţinut cei peste 5000 de fani prezenţi la Sala Polivalentă în suspans, membrii trupei întârziind să apară. De la copii cu vârsta la care abia învaţă să vorbească, până la părinţi şi bunici, publicul s-a neliniştit la fiecare mişcare de pe scenă.

Concertul a început în jurul orei 19:30 cu o mare de aplauze şi strigăte de bucurie din partea tuturor celor prezenţi. Membrii trupei au urcat pe scenă, în timp ce publicul continua să strige „LaLa Band„. Melodia de început a fost un colind de Crăciun, „Bună dimineaţa la Moş Ajun!„.

Have yourself a „LaLa Xmas”

Spectacolul LaLa Happy Xmas a continuat, pe scenă urcând pe rând cuplurile mult îndrăgite din serialul „Pariu cu viaţa”. Primii apăruţi în faţa publicului pentru o melodie specifică acestui anotimp, „Let it snow„, au fost Vlad şi Cristina. Alina şi Liviu au cântat melodia „Have Yourself a Merry Little Christmas„, ei fiind urmaţi de Sore împreună cu Rapha şi Alexia cu Dima.

Surpriza serii a fost Horia Brenciucare a interpretat împreună cu Liviu piesa „The Christmas Song„, iar în final publicul a aplaudat bucuros. Apoi, Horia a invitat-o pe scenă pe Alina, cu care a cântat o frumoasă melodie, „Noapte de Crăciun„, scrisă de chitaristul orchestrei lui Horia Brenciu, Cristian Creţu.

Melodiile de Crăciun au fost îmbinate cu melodii şi cover-uri LaLa Band. Sore şi Rapha au ales cover-ul „Never forget you”, după care, Alina şi Liviu au prezentat o melodie de pe noul album, „Got you on my mind„. Atmosfera s-a încălzit şi mai tare, iar publicul a cântat împreună cu Vlad şi Cristina piesa „Cine eşti?„. Alexia şi Dima au avut şi ei momentul lor pe scenă, piesa pe care au ales-o fiind „If you don’t know me by now”.

Piese binecunoscute interpretate în stilul LaLa Band

Publicul a fredonat pe tot parcursul spectacolului alături de trupa, LaLa Band încântând-i pe cei prezenţi cu melodii bine cunoscute ca: „Life is life”, „Life for rent” (Sore), „She will be loved„, precum şi „Avem acelaşi vis” şi „Am învăţat să lupt„. Pe durata show-ului trupa a fost acompaniată de o orchestră simfonică, piesele fiind interpretate într-o manieră specială şi captivantă.

Spre finalul concertului LaLa Band a revenit la atmosfera de Crăciun, interpretând colinde. Printre acestea se numără şi „Silent Night”, „All I want for Christmas is you”, „Moş Crăciun”, „We wish you a Merry Christmas„.

Surprinzătoare a fost şi apariţia pe scenă  a lui Dorian, alături de Alina, pentru melodia „Last Christmas” . Publicul a strigat pe tot parcursul piesei „Dorian”, fiind încântat de prezenţa artistului ce a părăsit anul acesta proiectul.

Un alt moment special al serii a fost acela în care Maria, o fetiţă ce va juca în „Pariu cu viaţa”, începând cu sezonul 4, a spus rugăciunea „Înger, îngeraşul meu„, în timp ce Vlad, îmbrăcat în înger, şi Cristina stăteau în faţa scenei îmbrăţişaţi. Momentul lor a continuat, iar în timpul melodiei „I’m your angel„, o parte din scena din faţa publicului, pe care cei doi stăteau, s-a ridicat. Ei au continuat să interpreteze piesa pe platforma suspendată la câţiva metri deasupra sălii.

La cerera publicului, LaLa Band a revenit pe scenă pentru încă câteva minute, iar melodia cu care au încheiat concertul de două ore şi jumătate a fost „Dance, Dance, Dance„. Show-ul a fost unul cu totul şi cu totul special, o împletire de colinde şi piese consacrate, frumuseţea acestora fiind accentuată de jocurile de lumini, nenumăratele schimbări vestimentare şi talentul tinerilor ce şi-au bucurat fanii.

LaLa Band este supranumită „trupa fenomen” a muzicii româneşti a ultimilor ani. Lansată o dată cu debubut serialului Pariu cu viaţa de la PRO TV, LaLa Band a cucerit inimile a milioane de adolescenţi, şi nu numai, din toată ţara. În perioada următoare LaLa Band va susţine o serie de concerte în zona Moldovei, trupa ajungând la Vaslui, Iaşi şi Botoşani.

Află mai multe detalii despre turneul LaLa Band!