Acest eveniment a avut loc in data de 16 Dec 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la , , din , , .

În perioada 14-16 decembrie 2012, trupa LaLa Band va susţine un mini-turneu în zona Moldovei. Concertele din cadrul turneului LaLa Happy Xmas vor avea loc la Vaslui, Iaşi şi Botoşani.

Află detalii despre concertul LaLa Band de la Sala Polivalentă din Bucureşti!

Mini-turneul LaLa Happy Xmas vrea să îi pregătească pe fanii LaLa Band pentru Sărbători cu piese speciale. Turneul vine la doar câteva zile după concertul de pe 8 decembrie la Bucureşti al trupei.

http://www.youtube.com/watch?v=tp_FCwBSyNA

Membrii trupei sunt nerăbdători să le da întâlnire fanilor din ţară, Bubu declarând: „Suntem cu toţii nerăbdatori să plecăm în acest turneu de iarna în care vom promova noul album, piesele din episodul de Crăciun din « Pariu cu viata» şi, desigur, piesele pe care fanii noştri le ştiu şi pe care, cu siguranţă, le vor cânta împreună cu noi. Abia aşteptăm să aducem spiritul Crăciunului în aceste concerte şi să cântăm alături de fanii noştri din Moldova :)„.

Program turneu LaLa Happy Xmas

Data Oră Oraş Locaţie
14 decembrie 2012 19:00 Vaslui Casa de Cultură a Sindicatelor
15 decembrie 2012 19:00 Iaşi Casa de Cultură a Sindicatelor
16 decembrie 2012 19:00 Botoşani Casa de Cultură a Sindicatelor

Bilete LaLa Happy Xmas

Biletele pentru concertele LaLa Band din Moldova sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri:

VIP: 150 lei (conţine: un bilet în cea mai bună zonă a sălii, un obiect inscripţionat LaLa Band, un poster cu autografele artiştilor şi oportunitatea de a participa la o sesiunea foto cu membrii trupei LaLa Band)*
Categoria I: 100 lei
Categoria a II-a: 80 lei

Biletele se gasesc la casa de bilete a sălilor de spectacol, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.

*Sesiunea foto va începe la ora 17:00