Acest eveniment a avut loc in data de 8 Dec 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

După un turneu naţional de succes LaLa Band, va susţine un nou concert de amploare la Bucureşti. De această dată evenimentul va avea în Sala Polivalentă, sâmbătă, 8 decembrie 2012, începând cu ora 19:00.

Gruparea a intrat în inimile fanilor odată cu serialul de televiziune Pariu cu viaţa, ajuns deja la al treilea sezon, difuzat de ProTV, în fiecare luni seară. Personajele membrilor şi cele trei albume lansate până acum („LaLa Xmas Songs”, „LaLa Love Songs” şi „LaLa Summer Love”), au făcut din LaLa Band cea mai populară trupă juvenilă din România, despre care se poate spune cu siguranţă că,  în cei doi de existenţă, a reuşit să marchează o întreagă generaţie de adolescenţi şi tineri.

După ce anul acesta au susţinut o serie de concerte prin ţară, reuşind vânzări record de bilete, componenţii LaLa Band revin în Bucureşti. Dacă până acum au urcat de două ori pe scena Arenelor Romane şi o dată  pe cea a Sălii Palatului, de această dată vine rândul Sălii Polivalente, să găzduiască pe 8 decembrie un show dedicat Sărbătorii Crăciunului, în care fanii vor avea ocazia să asculte colinde româneşti, internaţionale, dar şi evergreen-uri.

Bilete LaLaBand – LaLa Happy Xmas

Biletele pentru concertul LaLa Happy Xmas de la Sala Polivalentă din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, iar în funcţie de distanţa faţă de scenă au următoarele preţuri:

Categoria VIP: 300 lei
Golden Circle: 150 lei
Normal Circle: 50 lei
Categoria I: 150 lei
Categoria II: 100 lei
Categoria III: 75 lei
Categoria IV: 50 lei
Categoria V: 35 lei

Cumpara bilet