În perioada 10-12 aprilie 2019, musicalul „Queen: We Will Rock You”, scris de Ben Elton, o poveste despre puterea extraordinară a muzicii și a dragostei, ajunge pentru prima dată în România, pe scena de la Sala Palatului din Bucureşti, în producția românească, în regia lui Răzvan Mazilu.

Musicalul „Queen: We Will Rock You” se anunță unul dintre cele mai spectaculoase show-uri, cu trei seri de reprezentaţii. Douăzeci de actori şi dansatori premiaţi la nivel naţional şi internaţional vor urca pe scena Sălii Palatului. Loredana, Răzvan Vasilescu, Adrian Nour, Lucian Ionescu, Mara Captaru și Emil Rengle, se numără printre artiștii pe care-i vom vedea în musicalul „Queen: We Will Rock You”.

În premieră pentru țara noastră, în montarea libretului lui Ben Elton, pe hiturile trupei Queen, o vom putea vedea pe Loredana în Killer Queen, CEO-ul corporației GlobalSoft care a preluat controlul întregii lumi și a interzis muzica live. Omul ei de încredere este Khashoggi, şeful serviciilor secrete, interpretat de actorul Adrian Nour.

Lucian Ionescu și Mara Captaru vor fi tinerii care se opun sistemului școlar creat de GlobalSoft, Galileo și Scaramouche, în două roluri emoționante despre doi adolescenți care odată cu prima dragoste descoperă și puterea de a-și afirma libertatea și originalitatea.

Spectatorii îl vor putea descoperi pe Răzvan Vasilescu în rolul unui bibliotecar care deține cărti și mărturii despre muzica altor vremuri când existau trupe ca The Beatles sau Queen. În rolul bibliotecarului, Buddy, va putea fi văzut și actorul Ion Radu Burlan.

Grupul de rebeli, „Boemii”, este format din zece tineri actori și cântăreți care încearcă să adune informații despre marile trupe live care activau în trecut, o epocă recunoscută în istorie drept „The Rhapsody”. Cei zece actori sunt: Maria Alexievici, Luiza Cobori, Cristina Danu, Ana Maria Ivan, Alexa Niculae, Silviu Mircescu, Radu Mitrea, Vlad Nicolici, Alex Ștefănescu și Horea Suciu. Liderii boemilor, Brit și Oz, vor fi interpretați de către Ciprian Teodorescu și Ana Bianca Popescu.

Mihai Munteniță va fi profesorul şcolii Ga Ga, iar în câteva apariții spectaculoase îl veți putea descoperi pe dansatorul Emil Rengle.

Bilete „Queen: We Will Rock You” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru musicalul „Queen: We Will Rock You” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 10, 11 şi 12 aprilie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet dar şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea în sală.

Categoria Mie – 10.04 Joi – 11.04 Vin – 12.04
Categoria VIP Sold Out 299 lei 299 lei bilete
Categoria 1 Sold Out 250 lei 250 lei bilete
Categoria 2 Sold Out 210 lei 210 lei bilete
Categoria 3 Sold Out 170 lei 170 lei bilete
Categoria 4 Sold Out 115 lei 115 lei bilete
Categoria 5 Sold Out 80 lei 80 lei bilete

Reguli de acces

Spectacolul este recomandat persoanelor peste 12 ani.

Accesul la spectacol  se face doar pe baza unei bilet cu cod de bare şi număr de înregistrare. Pierderea, avarierea sau distrugerea biletului este responsabilitatea exclusivă a participantului.

Participanţii nu pot intra în perimetrul sălii de spectacol cu rucsace sau genţi de mari dimensiuni, este permis accesul doar cu genţi de mici dimensiuni.

Este interzis accesul cu următoarele: droguri, aparate pirotehnice, sticlă, obiecte contondente, cuţite, material explozibil, toxic sau inflamabil, obiecte care îi pot răni pe ceilalţi etc. În concordonaţă cu legile în vigoare, participanţii nu pot introduce în sala de spectacol următoarele: cuţite, spray paralizant, lanţuri sau alte obiecte care, vizibil reprezintă pericol public sau care, prin utilizarea inadecvata pot reprezenta pericol public. Participanţii nu pot intra cu alcool, mâncare sau cu lichide, excepţie făcând insulina sau alt medicament pentru care se va prezenta o prescripţie medicală.

Obiectele pierdute şi care sunt găsite de participanţii cărora nu le aparţin, trebuiesc aduse la zona de Lost & Found (care va fi marcată în holul sălii de spectacol).

Musicalul „Queen: We Will Rock You” de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de WonderTheatre.