kissogram

Acum doua saptamani scriam despre deschiderea FRONT-ului din The Ark. Prima trupa ce urca atunci pe scena era Mes Quins.

Vineri a avut loc cel de-al treilea concert. Primii pe scena au urcat.. da, tot Mes Quins. Deloc deranjant, pentru ca baietii stiu sa fie diferiti. Si nu doar diferiti de altii, dar si diferiti in propriile interpretari. De la imaginea de „PornStar” de atunci, acum imaginea trupei a fost mult mai rafinata. Costum rosu, camasa alba si mansete lungi, adevarati soldati respectabili englezi. In plus, ne-au cantat si o piesa de care ne era dor, o piesa in romana. Da, „stiu, sunt transparent si straveziu”.

Invitata din Berlin a fost Kisogram, o trupa indie-electro/new wave, formata din Jonas Poppe, Sebastian Dassé si Joe Dilworth. Cei trei au cantat melodii noi de pe albumul „Rubber & Meat„, un album care se vrea mai putin “jucaus”, dar si o melodie mai veche, ceruta la bis „I am the night before„. Poppe isi facea griji pentru versuri, nu a fost cazul, nu s-a incurcat. Daca as fi fost intrebata inainte de concert, ce piesa cred ca vor canta cu siguranta Kissogram, as fi raspuns fara ezitare Bucharest. Si nu m-as fi inselat. Mai mult decat atat, au cantat-o chiar cu diacritice.

Publicul nu a fost numeros nici de aceasta data si a fost si ceva mai rezervat in ceea ce a privit dansul. M-am bucurat totusi sa fiu printre cei putini care dadeau din picioare. Sa speram ca saptamana viitoare, la ultimele doua concerte din seria Berlin – Bucuresti o sa se ia cu asalt Ark-ul si ne vom intrece si in dans.

Sa ne pregatim pentru Discoball si Popular Damage vineri, iar sambata The Mono Jacks si Jersey!

Articol: Roxana Niculae
Foto: Rami

Citeşte despre: , , , ,