Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , , .

Popular Damage & Jersey

Vineri si sambata, 27 si 28 noiembrie, seria concertelor Front continua in clubul bucurestean The Ark cu trupele Popular Damage si Jersey.

Concurs!

Castiga cate 2 invitatii duble pentru cele doua evenimente. Completeaza formularul de mai jos, corespunzator zilei pentru care vrei sa te inscrii, pana pe 26 noiembrie 2009 ora 14:00. Te poti inscrie la concurs pentru ambele seri. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati telefonic. Mult succes!

Atentie! Pentru ca inscrierea sa fie considerata valida formularul trebuie completat cu numele intreg, adresa de e-mail si un numar de telefon valabile. Prin inscrierea la concurs esti de acord cu Regulamentul de desfasurare al acestuia si cu Termenii si Conditiile site-ului.

Concursul s-a incheiat. Va multumim pentru participare!

UPDATE: Castigatorii pentru vineri, 27 noiembrie 2009 sunt: Aldea Teodora si Catalin Alexandru Codreanu, iar castigatorii pentru sambata, 28 noiembrie 2009 sunt: Diaconescu Alin si Simion Diana. Felicitari si distractie placuta!

Vineri in deschidere va concerta trupa Discoballs, sambata va concerta trupa de indie-rock, The Mono Jacks.

Popular Damage este un duo electropop format in 2008 la Berlin, de Nadine Raihani si Stephan Hengst. Cei doi s-au intalnit pe scena berlineza indie si post-rock si s-au hotarat sa colaboreze pentru a crea muzica pop dansabila. In vara lui 2008 lanseaza EP-ul Top Hits of the USA, scris si produs de Nadine in studioul sau, cu ajutorul net label-ului Electroreptil.

Discoballs este un proiect de electronica/drum & bass/breakbeat alcatuit din trei fosti componenti ai trupei Travka: Alexei, Mizdan si Kirodian. Ca influente sunt citati F.U.K.T., Mouse On Mars, 13 & God sau Pendulum. Trupa s-a format in 2008, cand cei trei s-au hotarat ca pe scena de live entertainment din Romania exista un gol in muzica electronica. S-au afirmat prin numeroase aparitii live, printre care Bran Castle Fest si Forest Vibes Fest, unde au participat alaturi de artisti precum Suie Paparude, Blanoz, The Pixels. Piesele lor s-au diferentiat prin energie si prin stilul nou inspirat, dupa cum afirma chiar membrii trupei, de “muzica gospel, flori si ceasuri”.

Formata in 2005 la Berlin, Jersey se compune din Marion Gerth (ex-Fred is Dead), Andreas Haberl (the Notwist, Andromeda Mega Express Orchestra), Max Punktezahl (the Notwist, contriva), Noel Rademacher (Noël) si Florian Zimmer (Saroos, iso68). Recent, trupa a lansat al doilea album, Itinerary, un material ce reuseste sa imbine armonios sound-ul de chitara caracteristic Manchester cu piese electro, de club. Produs de Norman Nietzsche si lansat de casa de discuri PonyRec, rezultatul este un album cald, calm, pe alocuri melancolic.

The Mono Jacks sunt Doru Trascau (voce, chitara), Florin Vasile (chitara, voce), Dorian Cazacu (tobe) si Hasan Nabulsi (bas). Trupa a debutat anul trecut, la petrecerea de deschidere a clubului Control, a participat la festivalul Firefest si la ultima editie Underlondon. Incadrati in curentul indie rock, cu influente Interpol, The Mono Jacks au afisat in concertele sustinute pana acum un sound inchegat, pasaje elegante, o prestatie live puternica si armonioasa, cu piese precum Maria si Push the Pedal. In prezent, trupa pregateste o sesiune de inregistrari pentru a imprima cele mai noi compozitii.

Pretul unui bilet este de 25 lei daca se achizitioneaza in avans de pe site-ul www.bilet.ro si 35 lei la intrare, in seara concertulul.

The Ark: Calea Rahovei 196 A, Uranus-Rahova area, Bucuresti.
Tel: 0752 218 555

Inscrie-te la concurs

(vineri, 27 nov – Popular Damage)
[konk_signup id=22]

Inscrie-te la concurs

(sambata, 28 nov – Jersey)
[konk_signup id=23]