Acest eveniment a avut loc in data de 17 Nov 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 17 noiembrie 2016, de la ora 19:00, Electric Brother lansează albumul „ROCKS”, în Sala Grand Ultra din Grand Cinema & More (Băneasa Shopping Center) din Bucureşti.

În premieră, audiţia albumului „ROCKS” va fi realizată în sistemul Dolby ATMOS, un format inovativ care permite imersiunea totală în sunet, într-o sală care oferă toate premisele necesare, singura din România dotată cu acest sistem.

„M-am hotărât să lansez noul album în acest mod inedit folosind ‘immersive sound’ pentru că el reprezintă viitorul. Diferenţa între un concert şi o astfel de audiţie constă în faptul că materialul este redat în forma lui originală, aşa cum a fost creat şi imprimat”, a explicat Electric Brother.

Electric Brother, pe numele său real Cristian Ştefănescu, este muzician, producător şi DJ. Influenţele sale muzicale variază de la muzica tradiţională la dub, de la jazz rock-ul anilor ’70 la muzica clasică contemporană. Până în prezent, artistul a lansat două albume, iar „Didadada”, „Cocoşei Negri” şi „Tristeţe” se numără printre cele mai cunoscute piese ale artistului.

https://www.youtube.com/watch?v=To4XIk3LRPY

Noul proiect Electric Brother, „ROCKS” conţine 11 piese, majoritatea în primă audiţie. Albumul aduce elemente noi şi la nivelul compoziţiilor, fiind pentru prima oară când artistul compune în stilul rock. Vocile care pot fi auzite pe album aparţin lui Electric Brother, Norzeatic, Maria Popistaşu, Oigăn (Kumm) şi Chelsey Flaherty.

„Audiţia este un act care s-a pierdut, muzica e astăzi doar un fundal pentru alte activităţi. Îmi doresc ca această lansare să reînvie dorinţa ascultătorilor de a pune, din nou, muzica în centrul atenţiei”, a mai spus artistul.

Bilete Electric Brother la Grand Cinema & More din Bucureşti

Biletele pentru concertul Electric Brother de la Grand Cinema & More din Bucureşti, de pe 17 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la preţul presale de 10 lei.