- Concerte - iConcert.ro

Home » Grand Cinema Digiplex

Grand Cinema Digiplex

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Grand Cinema Digiplex

Audiţie Electric Brother – lansare album „ROCKS” la Grand Cinema & More din Bucureşti

Joi, 17 noiembrie 2016, de la ora 19:00, Electric Brother lansează albumul „ROCKS”, în Sala Grand Ultra din Grand Cinema & More (Băneasa Shopping Center) din Bucureşti.  
17 Nov 2016     ,

Musicalul „My Fair Lady”, celebrat la Bucureşti, în luna mai 2016

Cu ocazia celebrării a 60 de ani de la premiera mondială, Grand Cinema & More din Bucureşti prezintă unul dintre cele mai reprezentative musicaluri din lume, „My Fair Lady” de Frederick Loewe.  

André Rieu lansează DVD-ul concertului de la Bucureşti

André Rieu revine în România, vineri, 27 noiembrie 2015, de la ora 15:00, pentru a lansa oficial DVD-ul concertului susţinut în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în vara anului 2015. Evenimentul de lansare are loc în foaierul Grand Cinema & More, din Băneasa Shopping City, iar toate... 

Festivalul „Viaţa e Frumoasă!” 2013 la Bucureşti

În perioada 7-17 noiembrie 2013, Festivalul Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical „Viaţa e Frumoasă!”  revine pentru a VI-a ediţie la Bucureşti cu surprize cât mai diversificate:  de la spectacolele de operetă sau musical-urile, până la concerte, spectacole de dans clasic... 

POZE: Nicolae Voiculeţ – „Maria Tanase 100 – Sunet pentru suflet” la Bucureşti

Naistul Nicolae Voiculeţ a susţinut concertul „Sunet pentru suflet„ la Grand Cinema Digiplex din Bucureşti pe 26 septembrie 2013. Evenimentul a făcut parte din proiectul cultural „Maria Tanase – 100″, ce marchează 100 de ani de la naşterea Mariei Tănase. Vezi galeria... 

Concert Nicolae Voiculeţ – „Maria Tanase 100 – Sunet pentru suflet”

Joi, 26 septembrie 2013, începand cu ora 20:00, naistul Nicolae Voiculeţ va susţine concertul „Sunet pentru suflet” la Grand Cinema Digiplex din Bucureşti, Sala Epika. Evenimentul face parte din cadrul proiectului cultural „Maria Tănase 100” iniţiat de artist în acest an.  
26 Sep 2013     ,

(P) Grand Cinema Digiplex transmite în direct concertul lui Robbie Williams din Estonia

Operele Aida, MacBeth şi Carmen completează programul spectacolelor lunii august. Fanii lui Robbie Williams vor putea vedea în România concertul pe care artistul îl va susţine la Tallinn, în Estonia.  

(P) Grand Cinema Digiplex aduce, în premieră, spectacolul de operă „Rigoletto” în sălile de cinema

„Rigoletto” şi celelalte spectacole de la Grand Cinema Digiplex anticipează premiera absolută a toamnei: transmisiunile live ale concertelor Festivalului George Enescu.