André Rieu revine în România, vineri, 27 noiembrie 2015, de la ora 15:00, pentru a lansa oficial DVD-ul concertului susţinut în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în vara anului 2015. Evenimentul de lansare are loc în foaierul Grand Cinema & More, din Băneasa Shopping City, iar toate veniturile realizate în urma vânzării acestui DVD vor fi donate victimelor din clubul Colectiv.

UPDATE: Celebrul violonist André Rieu revine în concert la Bucureşti şi în vara anului 2016

Cei prezenţi vor putea cumpăra primele exemplare ale DVD-ului şi vor putea obţine un autograf, semnat chiar de André Rieu. Începând de vineri, 27 noiembrie, DVD-ul André Rieu „LIVE ÎN BUCUREŞTI” va fi disponibil exclusiv în magazinele Carrefour, la preţul de 49, 90 lei.

Sub îndemnul „Vezi, asculţi, ajuţi #Colectiv”, toate veniturile încasate în urma vânzării acestui DVD vor fi direcţionate către familiile victimelor din clubul Colectiv.

În luna iunie a acestui an, mult îndrăgitul violonist André Rieu a cucerit inimile celor peste 85.000 de spectatori din România cu şapte concerte grandioase. Momentele petrecute alături de publicul din România l-a determinat pe marele artist să consolideze această relaţie, pregătind un cadou deosebit, în pragul lunii decembrie.

Apropierea sa faţă de fanii din România s-a simţit cu atât mai mult în momentele dificile. André Rieu s-a deplasat special la Bucureşti pentru a aduce un omagiu şi, de asemenea, pentru a veni în sprijinul victimelor din clubul Colectiv. Profund afectat, acesta a decis să doneze familiilor îndurerate, întreg profitul rezultat în urma vânzării DVD-ului concertului de la Bucureşti.