David Bisbal, cunoscutul artist de origine spaniolă, se întoarce în România pentru a susţine un concert, pe 18 martie 2015, la Sala Palatului din Bucureşti, de la ora 20:00. Concertul face parte din turneul internaţional „Tu y Yo”, ce promovează cel mai recent album al artistului, lansat în luna martie a acestui an.

În concertul de la Bucureşti, artistul va fi însoţit de trupa sa de instrumentişti, iar spectacolul va fi 100% live. Din playlist-ul concertului de la Bucureşti nu vor putea lipsi melodiile de succes, „Buleria”, „Corazon Latino”, „Premonicion” sau „Sin mirar atras”, dar şi  piese  în primă audiţie, de pe noul albumul.

David Bisbal nu se află pentru prima dată în România, artistul a mai susţinut concerte în 2008 şi 2012 la Sala Palatului, dar şi în cadrul petrecerii de Revelion organizate la Romexpo, pe 31 decembrie 2012. De asemenea, acesta a fost prezent la finala Vocea României – sezonul 4, din 19 decembrie 2014, unde a interpretat piese pe cel mai recent album, precum „Diez mil maneras”.

David Bisbal a devenit cunoscut în 2001, odată cu participarea la concursul „Operacion Triunfo” unde, deşi nu a câştigat, a fost remarcat pentru vocea lui inconfundabilă. După un an de la terminarea concursului, el şi-a lansat primul album „Corazon Latino”. Palmaresul lui cuprinde peste 50 de premii, printre care Latin Grammy Award şi Billboard Latino, fiind un artist apreciat în ţări precum Mexic, Argentina, Statele Unite sau Spania.

Bilete David Bisbal la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul David Bisbal de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 18 martie 2015, au fost puse în vânzare pe www.ticketnet.ro, la preţuri ce variază în funcţie de poziţia din sală:

Categoria Preţ
Categoria VIP 396 lei
Categoria I 285 lei
Categoria II 198 lei
Categoria III 110 lei
Categoria IV 80 lei