Cea de-a zecea ediţie a Revelionului organizat de primarul sectorului 5, Marian Vanghelie la Complexul Romexpo îi va avea ca invitaţi speciali pe Anastacia şi David Bisbal. Acestora li se vor alătura pe scena Vanghelionului 2013 peste 30 de artişti autohtoni, printre care: Horia Brenciu & HB Orchestra, Ştefan Bănică Jr., Loredana, Smiley, Voltaj şi Direcţia 5.

Vezi întregul program al Vanghelionului 2013!

Anastacia revine la Bucureşti după show-ul susţinut pe scena Sălii Polivalente în septembrie 2009. Cunoscuta artistă din Statele Unite are la activ cinci albume de studio vândute în peste 20 de milioane de exemplare la nivel mondial. Deşi problemele de sănătate din copilărie şi adolescenţă păreau să o ţină departe de scenă, „mica doamnă cu vocea mare” a cucerit milioane de fani din toată lumea.

Piese ca „I’m Outta Love„, „Paid My Dues” şi „Sick and Tired” au ocupat primele locuri în topurile muzicale şi au transformat-o pe Anastacia înt-una dintre cele mai apreciate soliste ale ultimilor 15 ani la nivel mondial.

David Bisbal este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti latino ai momentului. Solistul spaniol ce a debutat în cadrdul unui concurs televizat a lansat opt albume în cei peste 11 ani de carieră, acestea vândându-se în peste 5 milioane de exemplare la nivel mondial. “Bulería”, “Dígale”, “Ave María” sau “Quién me iba a decir” au ocupat primele locuri în topurile de muzică din Europa, America de Sud şi SUA şi i-au adus peste 50 de albume de platină, aur şi diamant.

RECENZIE: Spectacol incendiar David Bisbal la Sala Palatului din Bucureşti

David Bisbal a concertat la Bucureşti în luna aprilie la Sala Palatului în faţa a mii de fanii. Aceasta va cea de-a treia prezenţă a artistului în ţara noastră. În noaptea dintre ani David Bisbal va concerta atât la Vanghelionul de la Romexpo cât şi la petrecerea de Revelion din Parcul Sebastian unde accesul va fi liber.

La Vanghelionul de la Romexpo vor mai concerta Horia Brenciu & HB Orchestra, Ştefan Bănică Jr., Loredana, Smiley, Voltaj, Direcţia 5, Andreea Bănică, C.R.B.L., Monica Anghel, Connect-R, Antonia, Sore, Corina, Gelu Voicu, Gheorghe Turda, Marcel Pavel, Maria Ciobanu şi mulţi alţii. La acest eveniment sunt aşteptaţi aproximativ 7000 de petrecăreţi care se vor bucura de un meniu special şi de o mulţime de surprize. Preţul unui bilet este de 100 lei, iar cei ce nu vor putea ajunge vor putea urmări spectacolul pe B1 TV.