Trupa Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox revine în România cu un nou concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 29 martie 2017, după succesul show-ului de anul trecut. iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii duble pentru concertul de la Bucureşti.

Completează formularul de mai jos până luni, 27 martie 2017, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt Alexandra Dumitru şi Ramona Stanică. Felicitări!


Cu o componenţă de peste 70 de membri, Postmodern Jukebox este o formaţie înfiinţată în 2011, care are în repertoriul său cover-uri după unele dintre cele mai celebre piese din toate timpurile. Grupul are în palmares un canal de Youtube cu peste 500 de milioane de vizualizări şi peste 2 milioane de abonaţi. Ca stil muzical, trupa abordează jazz, ragtime şi swing.

Membrii au cântat la „Good Morning America”, au spart topurile Billboard şi iTunes şi au susţinut sute de spectacole cu casa închisă în toată lumea. Trupa a cunoscut succesul pe Youtube, atunci când, cover-ul lor do-woop după celebra melodie „We Can’t Stop”, a cântăreței Miley Cyrus, a adunat peste 16 milioane de vizualizări. Varianta artiştilor la „Creep” (Radiohead), a intrat în topul People al celor mai bune cover-uri virale din 2015.

Biletele pentru concertul Postmodern Jukebox de la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţul de 120 şi 750 de lei.