Seara de miercuri, 29 martie 2017, a fost sinonimă cu entuaziasm, armonie, umor şi cu muzică bună. Protagoniştii serii, care au reuşit să ne impresioneze cu eclectismul vocilor lor şi cu mişcări de dans sublime, au fost artiştii care alcătuiesc trupa Postmodern Jukebox. Deja consacraţi datorită stilului muzical, artiştii trupei înfiinţate de Scott Bradlee au revenit în România la mai puţin de un an de la concertul susţinut în premieră în ţara noastră, în mai 2016. La fel ca şi anul trecut, şi acest regal artistic marca Postmodern Jukebox a fost găzduit tot de Sala Palatului, concertul făcând parte din noul turneu „PMJ Tour”.

Spectacolul a debutat cu un discurs entuziast susţinut de LaVance Colley, MC-ul trupei. Încă de la început LaVance ne-a dat de înţeles că urma să avem parte de o călătorie muzicală în timp şi chiar aşa s-a dovedit a fi. Piesa care a dat startul show-ului a fost „Call Me Maybe”, în interpretarea lui Robyn Adele Anderson. Frumuseţea momentului a fost accentuată şi de Anissa, dansatoarea care ne-a fermecat cu mişcările năucitoare de step. E cu adevărat magic să o priveşti pe această dansatoare exuberantă, care execută paşii de step cu graţia unui fulg, zvelteţea unei madone şi vioiciunea unui copil.

Postmodern Jukebox în concert la Sala Palatului – Foto: Paul Voicu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe imagini în galeria foto de la concert!

Spectacolul a continuat cu piesele „I’m Not the Only One” şi celebra „Cry Me A River”, interpretate de Maiya Sykes, respectiv de Von Smith, ambii demonstrându-ne că au nişte voci foarte flexibile şi puternice. Piesa „I Will Survive” a introdus-o pe scenă pe Sara Niemietz, pe care am avut plăcerea să o ascultăm şi la concertul din 2016.

Trio-ul format din Robyn, Sara şi Maiya ne-a încântat auzul cu melodia „Bye Bye Bye” a celebrei formaţii NSYNC, iar la piesa „My Heart Will Go On” LaVance ne-a arătat că are nu numai calităţi de entertainer, cât şi o voce superbă, care reuşeşte să trezească emoţii de la primele note. Prima jumătate a concertului s-a încheiat cu o reprezentaţie de step de nota zece a încântătoarei Anissa.

Postmodern Jukebox în concert la Sala Palatului – Foto: Paul Voicu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe imagini în galeria foto de la concert!

Cu „Thrift Shop”, Robyn şi Von Smith au făcut ca anii ‘20 sa prindă din nou viaţă, iar „Hey Ya”, interpretată de Sara Niemietz în compania lui LaVance şi Von, ne-a oferit minunate acorduri de soul specifice anilor ’60. „All About That Bass” a fost una dintre cele mai condimentate piese ale serii, trio-ul Sara, Maiya şi Robyn făcând din nou senzaţie cu vocile şi umorul lor.

Din setlistul trupei nu au lipsit nici piesele unor artişti precum Beyonce, Cee-Lo Green, Jason Derulo şi chiar Justin Bieber. Unele dintre cele mai emoţionante momente au fost de departe interpretarea piesei „Halo” de către LaVance şi a piesei „Creep” de către Maiya Sykes. Publicul a fost fascinat si s-a ridicat în picioare pentru a le aplauda prestaţia.

Postmodern Jukebox în concert la Sala Palatului – Foto: Paul Voicu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe imagini în galeria foto de la concert!

Artiştii de la Postmodern Jukebox au încheiat spectacolul cu piesa „Sorry”, cumva lăsându-ne să înţelegem că le pare rău că acest concert trebuie sa se termine şi că trebuie să-şi ia rămas-bun. Totuşi, având în vedere entuziasmul fanilor şi dorinţa acestora de a mai asculta măcar o piesă, Von Smith le-a făcut pe plac şi a încheiat seara cu o interpretare de excepţie a piesei „Shake It Off”, a lui Taylor Swift.

Postmodern Jukebox este un succes muzical care creşte cu fiecare an, făcându-si tot mai mulţi fani în întreaga lume datorită vocilor puternice, expresive, individualizate şi capabile să acopere o largă paletă de stiluri muzicale. În acelaşi timp, fiecare concert al celor de la Postmodern Jukebox îţi stârneşte curiozitatea cu fiecare piesă, te vrăjeşte şi te surprinde mereu cu nuanţe şi acorduri muzicale noi, inedite.

Postmodern Jukebox în concert la Sala Palatului – Foto: Paul Voicu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe imagini în galeria foto de la concert!

Şi nu e vorba numai despre muzica în sine, cât şi despre show. Artiştii lui Scott Bradlee au calităţile unor adevărate staruri, ştiu să interacţioneze cu publicul astfel încât să păstreze o atmosferă relaxată, inserând şi numeroase note de umor, iar interpretările lor te fac să te îndrăgosteşti de piese pe care nu credeai că le-ai putea asculta cu atât de mult interes. Într-o industrie muzicală care tinde să promoveze intens piesele comerciale, Postmodern Jukebox este o oază de speranţă, trezind nostalgii celor care tânjesc după acorduri vintage, specifice unor perioade care au dăruit lumii artişti senzaţionali.

Setlist Postmodern Jukebox la Sala Palatului din Bucureşti

1. Call Me Maybe – Robin & Anissa
2. I’m Not The Only One – Maiya
3. Cry Me a River – Von
4. I Will Survive – Sara
5. Bye Bye Bye – Robyn, Sara & Maiya
6. My Heart Will Go On – LaVance w/ Maiya & Robyn
7. Evolution of Tap Dance – Anissa
8. Thrift Shop – Robyn & Von
9. Hey Ya – Sara w/ LaVance & Von
10 .Juicy – Maiya
11. All About That Bass – Sara, Maiya & Robyn
12. Halo – LaVance
13. Love Yourself – Sara
14 .Sweet Child O’Mine – Von
15. Forget You – LaVance w/ Robyn & Sara
16. Wiggle – Robyn & Anissa
17. Creep – Maiya
18. Sorry – LaVance, Maiya & Sara
Bis
19. Shake It Off – Von (w/ instrumental solos)