Pentru al treilea an consecutiv, Postmodern Jukebox revine pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 16 mai 2018. Trupa promite un show-maraton plin de hituri pop contemporane reinterpretate în stilul secolului trecut, anunţă organizatorii concertului, Events.

RECENZIE: Postmodern Jukebox la Sala Palatului – o călătorie muzicală vintage şi plină de eleganţă

Turneul de anul viitor vine ca o continuare firească a celui din 2017, desfăşurat cu casa închisă în toată Europa. După concert, fanii se pot întâlni şi pot face poze cu membrii trupei în cadrul unei sesiuni de Meet&Greet.

Cu o componenţă de peste 70 de membri, Postmodern Jukebox are un canal de Youtube cu peste 800 de milioane de vizualizări şi aproape 3 milioane de abonaţi. Au cântat la „Good Morning America”, au spulberat topurile Billboard şi platforme precum iTunes, au susţinut sute de spectacole cu casa închisă în lumea întreagă.

Au făcut senzaţie pe Youtube atunci când coverul lor do-woop „We Can’t Stop” (Miley Cyrus) a adunat peste 16 milioane de vizualizări. Varianta lor a hit-ului „Creep”, a celor de la Radiohead, a intrat în topul People al celor mai bune coveruri virale din 2015. Laureata Grammy, Lorde, i-a lăudat pentru al lor „Royals”, care a ajuns la 21 milioane de vizualizări pe Youtube, spunând că este coverul său favorit. Trupa a urcat pe scena MTV UK de curând, cu un cover în stilul anilor ’30 dupa piesa interpretei Elle King, „Ex’s & Oh’s”.

La fel ca videoclipurile lor extrem de populare, fiecare melodie live a celor de la Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox e o punte de legătură între generaţii, cu piese fresh cu un sound familiar. Un spectacol de neratat, irezistibil pentru toate vârstele.

Bilete Postmodern Jukebox la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul trupei Postmodern Jukebox de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 18 mai 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală sau de perioada de achiziţionare.

Categorie Preţ întreg Presale 1 Presale 2
Pachet Extra Gold VIP* 431 lei 431 lei 431 lei bilete
Categoria I VIP 240 lei 240 lei 240 lei bilete
Categoria II 200 lei 160 lei 180 lei bilete
Categoria III 170 lei 136 lei 153 lei bilete
Categoria IV 140 lei 112 lei 126 lei bilete
Categoria V 120 lei 96 lei 108 lei bilete

Presale 1: 8-22 septembrie 2017
Presale 2: 23 septembrie – 7 octombrie 2017

Pachetul Extra Gold VIP oferă accesul la sesiunea de Meet&Greet cu artiştii, după spectacol, precum şi afişul turneului în ediţie limitată şi ecuson VIP pentru accesul în culise după spectacol. Pachetul Extra este valabil numai însoţit de un bilet la concert, achiziţionat separat.