Cântăreaţa de origine italiană Gianna Nannini revine în România, după opt ani de la primul spectacol la noi în ţară, pentru un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 27 aprilie 2017. iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii duble pentru concertul din cadrul turneului european „HITSTORY TOUR 2017”.

Completează formularul de mai jos până miercuri, 26 aprilie 2017, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Arnăutu Cătălina şi Ileana-Sânziana Ciuncan. Felicitări!


Gianna Nannini, una dintre cele mai bune voci rock pe care le-a dat Italia, cântă pentru fani hiturile care au făcut-o celebră, alături de Red Rock Strings.

Thomas Lang, de la trupa Red Rock Strings, care o acompaniază pe Gianna în concertele din actualul turneu, este unul dintre cei mai apreciaţi toboşari din lume, austriacul colaborând în trecut cu mari artişti precum Peter Gabriel, Robbie Williams şi Sugababes. Alături de acesta, din Red Rock Strings mai fac parte încă treisprezece instrumentişti de valoare.

Cu o carieră de peste 40 de ani, Gianna Nannini a debutat în 1976 cu un album eponim. Recunoaşterea internaţională a venit după show-ul din ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de Fotbal din 1990. Până în prezent, artista a lansat peste 20 de albume de studio, 15 compilaţii şi aproximativ 60 de single-uri şi EP-uri. „Meravigliosa Creatura”, „Salvami”, „Lontano dagli occhi”, „Ti voglio tanto bene” şi „Bello e impossibile” se numără printre cele mai cunoscute piese ale sale.

Biletele pentru concertul Gianna Nannini de la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţul de 95 şi 275 de lei.