Joi, 27 aprilie 2017, de la ora 20:00, Gianna Nannini susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, care face parte din turneul european „HITSTORY TOUR 2017”.

Cântăreaţa de origine italiană revine în România pentru a susţine un nou concert de trei ore de muzică live. După opt ani de la primul spectacol de la noi din ţară, artista se întoarce pentru a cânta într-un show „Best Of” cele mai cunoscute hituri de pe albumele sale de succes.

Cu o carieră de peste 40 de ani, Gianna Nannini a debutat în 1976 cu un album eponim. Succesul în ţara sa de origine l-a obţinut trei ani mai târziu, odată cu lansarea single-ului „America”, de pe albumul „California” (1979). Recunoaşterea sa internaţională a venit după show-ul din ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de Fotbal din 1990. Artistă rebelă, Gianna şi-a exprimat întotdeauna sentimentele prin intermediul muzicii sale, care se caracterizează printr-o combinaţie de pop şi rock.

https://www.youtube.com/watch?v=U6kgfJioLeE

Până în prezent, artista a lansat peste 20 de albume de studio, 15 compilaţii şi aproximativ 60 de single-uri şi EP-uri. „Meravigliosa Creatura”, „Salvami”, „Lontano dagli occhi”, „Ti voglio tanto bene” şi „Bello e impossibile” se numără printre cele mai cunoscute piese ale sale. De-a lungul carierei sale, Nannini a colaborat cu nume mari din muzica internaţională, printre care: Sting, Jake Bruce, Andrea Bocelli, dar şi cu mai mulţi cântăreţi din ţara sa, precum: Eduardo Bennato şi Fabri Fibra.

Pe lângă talentul vocal, artista este o compozitoare şi o instrumentistă desăvârşită, care ştie să cânte la chitară, pian şi vioară. Mai mult, în toate concertele sale, ea cântă pe scenă alături de o trupă, care o acompaniază instrumental.

Bilete Gianna Nannini la Sala Palatului Bucureşti

Biletele pentru concertul Gianna Nannini de pe 27 aprilie 2017, ce are loc la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ
Categoria VIP 275 lei cumpără bilete
Categoria I 225 lei cumpără bilete
Categoria II 200 lei  cumpără bilete
Categoria III 175 lei  cumpără bilete
Categoria IV 120 lei  cumpără bilete
Categoria V 95 lei  cumpără bilete

Concertul Gianna Nannini de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Balkan Entertainment Group.