Celebra cântăreaţă Gianna Nannini are două mari pasiuni pe care le practică şi le dezvoltă atât sub formă de business, cât şi din plăcere. Artista, care va concerta la Sala Palatului din Bucureşti, pe 27 aprilie 2017, a mărturisit că iubeşte muzica şi vinurile, dragoste pe care a moştenit-o din familie.

Cântăreaţa de origine italiană va începe în luna martie o nouă călătorie muzicală prin toată Europa şi îşi va încânta publicul cu un nou show, în cadrul HITSTORY TOUR LIVE. Ca dovadă a pasiunii sale longevive pentru muzică, Gianna va susţine concerte în mai multe metropole europene, un adevărat tur de forţă pentru toţi fanii săi. Masterandă în filosife, artista a învățat să accepte viața cu bune și cu rele, folosind mereu muzica sub forma unui refugiu. „Nu mi-e frică de nimic. Am trecut întotdeauna prin momentele dificile cu ajutorul muzicii mele. Muzica este puterea mea”, a declarat Gianna Nannini.

Pe lângă iubirea pentru muzică, artista este îndrăgostită de producţia de vinuri şi de-a lungul anilor, şi-a dezvoltat propria afacere în acest domeniu.

„Pentru mine, postura de producător de vinuri nu este una neobişnuită. Am crescut la ţară, în Toscana, bunicii mei făceau vinuri. Acum produc 5 vinuri roşii. Le-am creat pe gustul meu, potrivite personalităţii mele. E ca atunci când faci un disc, trebuie să aibă un sunet unitar. Muzica se măsoară în aplauze, iar vinurile, în bucuria de-a trăi”, spune Gianna.

Cu o carieră de peste 40 de ani, Gianna Nannini a debutat în 1976 cu albumul său eponim. Succesul în ţara sa de origine l-a obţinut trei ani mai târziu, odată cu lansarea single-ului „America”, de pe albumul „California” (1979). Recunoaşterea sa internaţională a venit după show-ul din ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de Fotbal din 1990. Artistă rebelă, Gianna şi-a exprimat întotdeauna sentimentele prin intermediul muzicii sale, care se caracterizează printr-o combinaţie de pop şi rock.

Până în prezent, artista a lansat peste 20 de albume de studio, 15 compilaţii şi aproximativ 60 de single-uri şi EP-uri. „Meravigliosa Creatura”, „Salvami”, „Lontano dagli occhi”, „Ti voglio tanto bene” şi „Bello e impossibile” se numără printre cele mai cunoscute piese ale sale. De-a lungul carierei sale, Nannini a colaborat cu artişti de renume, precum: Sting, Jake Bruce, Andrea Bocelli.

Pentru Gianna Nannini, 2016 a fost un an plin de realizări. Solista a susţinut prima parte a turneului pe care îl va relua în această primăvară şi şi-a lansat cartea autobiografică „Cazzi miei”. Opera reprezintă relatarea unor aspecte inedite din viaţa artistei, atât cea personală, cât şi cea profesională.

Bilete Gianna Nannini la Sala Palatului Bucureşti

Biletele pentru concertul Gianna Nannini de pe 27 aprilie 2017, ce are loc la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ
Categoria VIP 275 lei cumpără bilete
Categoria I 225 lei cumpără bilete
Categoria II 200 lei  cumpără bilete
Categoria III 175 lei  cumpără bilete
Categoria IV 120 lei  cumpără bilete
Categoria V 95 lei  cumpără bilete

Concertul Gianna Nannini de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Balkan Entertainment Group.