Sâmbătă şi duminică, 25 şi 26 noiembrie 2017, de la ora 19:30, Emilia Ghinescu şi Nicu Paleru susţin un concert special la Sala Palatului din Bucureşti, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la debutul muzical. Maria Dragomiroiu, Mioara Velicu, Gelu Voicu şi Gheorghe Turda se numără printre invitaţii speciali ai evenimentului. 

Unul dintre cele mai populare cupluri din muzica populară şi lăutărească organizează un show aniversar, cu ocazia împlinirii a două decenii de activitate muzicală, alături de nume mari din lumea artei şi spectacolului, în care voia bună și dansul vor fi elementele principale. Emilia Ghiescu şi Nicu Paleru promit un spectacol de excepţie, neaşteptat şi plin de surprize, prin care să cucerească încă o dată publicul român. În cei peste 20 de ani de carieră, cei doi au înregistrat peste 100 de albume, iar cu ocazia concertului aniversar vor lansa un nou album, intitulat „Mamă scumpă și miloasă.”

Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Maria Dragomiroiu, Văru’ Săndel, Romică Ţociu şi Cornel Palade, Veta Biriş, Gheorghe Turda, Diana Matei şi Taraful Cleante, Jean Paler, Mioara Velicu, Gelu Voicu, Valentin Sanfira, Vasile Muraru, Valentina Fota, Carmen Rădulescu, Gazi Demirel, Vasi Cărăbuț, Marcela Fota, Adriana Ochișanu şi Nicolae Datcu se numără printre artiştii care vor urca pe scena Sălii Palatului, alături de cei doi sărbătoriţi.

https://www.youtube.com/watch?v=G4Xm2ZKhOGg

Evenimentul va fi completat de emerita Orchestră „Fluieraș”, sub conducerea muzicală a fraților Ștefăneț. Spectacolul va fi prezentat de carismaticul Gelu Voicu, solist și prezentator TV la diverse emisiuni de divertisment din România. Regia spectacolului este semnată de Cosmin Man, specialist în folclor și om de televiziune.

Emilia Ghinescu și Nicu Paleru sunt doi reprezentanți de marcă ai muzicii populare munteneşti, cu un succes uriaş la public. Frumoasa solistă s-a remarcat încă de la debut prin timbrul vocal și prin modul de interpretare. Succesul l-a cunoscut atât ca interpretă solo, cât și în duet alături de soţul său, celebrul Nicu Paleru. Cei doi formează un cuplu artistic extrem de iubit atât în țară, cât și în străinătate. Nicu Paleru este unul dintre cei mai apreciaţi interpreţi din România. Artistul ştie să ofere publicului voie bună şi veselie, astfel încât la concertele sale toţi spectatorii dansează.

Bilete Emilia Ghinescu și Nicu Paleru la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele Emilia Ghinescu și Nicu Paleru de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 25 şi 26 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro sau www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria VIP 150 lei bilete
Categoria I 100 lei  bilete
Categoria II 50 lei  bilete