Acest eveniment a avut loc in data de 10 Dec 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 10 decembrie 2016, de la ora 20:00, trupa VUNK susţine concertul „LOIAL” la Sala ArCuB din Bucureşti, în cadrul trilogiei „Enigma”.

După concertul „Du-mă mai departe”, „Călătoria de încredere în 3 acte”, cum mai este denumită trilogie „Enigma”, continuă cu cel de-al doilea show care este dedicat fanilor fideli ai formaţiei şi are ca idee interpretarea unor piese mai puţin cunoscute din repertoriul formaţiei. În cadrul spectacolului, artiştii vor cânta şi variante reorchestrate ale celor mai populare melodii, într-o atmosferă initimă şi amicală.

„În istoria oricărui artist există hituri, dar şi piese ce nu ajung să fie foarte cântate în concerte, piese ce sunt cunoscute doar de cei mai loiali fani. Pentru prima dată în istoria noastră am gândit un concert în care care vom cânta acest gen de piese și pe care le vom alege împreună cu cei care vor petrece seara de 10 decembrie cu noi. Ne vom aduce aminte de perioada de început a trupei, dar vom cânta şi variante reorchestrate ale celor mai cunoscute hituri. Va fi o seară ca-ntre prieteni în care vom fi cu toţii pe scenă”, a spus Cornel Ilie, vocalistul trupei VUNK.

Trupa VUNK s-a înfiinţat în 2009, ca urmare a reluării proiectului VANK. Iniţial, formaţia românească a debutat în 1994 şi i-a avut în componenţă pe Cornel Ilie, Nicu Sârghea, Alex Belciu şi Victor Cenuşă. Aceştia din urmă s-au retras din formaţie după 10 ani de activitate muzicală şi patru de pauză. Vocalistul Cornel şi toboşarul Nicu şi-au reluat cariera alături de doi colegi noi, Bogdan Crucianu şi Gabi Maga, iar trupa VANK şi-a schimbat numele în VUNK.

Până în prezent, membrii VUNK au lansat două albume: primul, „Ca pe vremuri”, în iarna lui 2010 şi al doilea, „Nu scapă nimeni (fără emoţii)”, care a fost prezentat în cadrul concertului din noiembrie 2012, de la Sala Polivalentă, show la care au participat peste 5.000 de fani.

„La orice oră”, „Artificii pe tavan”, „Prima noapte”, „Aşa şi?” sunt unele dintre cele mai cunoscute piese ale trupei. De-a lungul carierei, formaţia VUNK a colaborat cu artişti populari din România printre care: Monica Anghel, Smiley şi Puya. De asemenea, împreună cu Antonia, au lansat melodia „Pleacă”, iar alături de Andra, au înregistrat piesa „Numai la doi”. Mai mult, membrii trupei au luat parte şi la două proiecte sociale: „Vreau o ţară ca afară” şi Campania Respectului.

Bilete VUNK – „LOIAL” la Sala ArCuB din Bucureşti

Biletele la concertul VUNK de la Sala ArCuB din Bucureşti, de pe 10 decembrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro la preţul de 120 lei.

Categorie Preţ
Acces general 120 lei