Duminică, 27 septembrie 2020, de la ora 19:00, Tudor Gheorghe susţine, în premieră, concertul „Risipitorul de frumuseți”, la Sala Palatului din Bucureşti, alături de Grupul vocal și Orchestra Concertino din Chișinău, dirijată de Marius Hristescu.

Inițial, concertul a fost programat pentru data de 20 martie 2020, dar a fost reprogramat, din cauza pandemiei generate de noul coronavirus (COVID-19).

Tudor Gheorghe este un cântăreţ de muzică tradiţională care a debutat mai întâi ca actor, în rolul „Paznicului tânăr” din piesa lui Victor Eftimiu, „Cocoşul negru”. În 1969, cântăreţul a susţinut pentru prima oară un recital, „Menestrel la curţile dorului”, moment care a atras simpatia publicului şi prin care s-a făcut remarcat. În cadrul spectacolului, au fost interpretate poezii din opera lui Lucian Blaga, Tudor Arghezi şi Ion Barbu.

Prima producţie discografică a maestrului Tudor Gheorghe a fost lansată în anul 1973, „Viaţa lumii”. Au urmat şi alte albume de succes, printre care: „Veniţi, privighetoarea cântă” (1976), „Suflet de român” (2000), „Între râsuri şi trandafiri” (2005), „… de Primăvară” (2009). În total, maestrul are o discografie compusă din peste 25 de materiale. „Au înnebunit salcâmii”, „Acolo este ţara mea”, „Vin colindătorii”, „Dorul călător” se numără printre cele mai cunoscute şi îndrăgite piese ale artistului.

Bilete Tudor Gheorghe – „Risipitorul de frumuseți” la Sala Palatului

Biletele pentru concertul Tudor Gheorghe – „Risipitorul de frumuseți”, de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 27 septembrie 2020, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet dar şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria Golden VIP 264.88 lei bilete
Categoria VIP 248.98 lei bilete
Categoria I 227.79 lei bilete
Categoria II 206.6 lei bilete
Categoria III 185.41 lei bilete

Biletele cumpărate pentru data inițială, rămân valabile pentru concertul reprogramat din data de 27 septembrie 2020.

După ora 19:00 nu se mai permite accesul în sala de spectacol, iar după începerea spectacolului locurile îşi pierd valabilitatea. Organizatorii roagă spectatorii să ia în considerare traficul rutier aglomerat şi locurile reduse de parcare din zona Sălii Palatului. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg.

Concertul Tudor Gheorghe – „Risipitorul de frumuseți” de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de ARTA Scenei.