- Concerte - iConcert.ro

Home » Marius Hristescu

Marius Hristescu

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Marius Hristescu

Concert Tudor Gheorghe – „Risipitorul de frumuseți” la Sala Palatului din Bucureşti

Duminică, 27 septembrie 2020, de la ora 19:00, Tudor Gheorghe susţine, în premieră, concertul „Risipitorul de frumuseți”, la Sala Palatului din Bucureşti, alături de Grupul vocal și Orchestra Concertino din Chișinău, dirijată de Marius Hristescu.  
27 Sep 2020     ,

Concert Tudor Gheorghe – „Femeia – Al cincilea anotimp” la Sala Palatului din Bucureşti

Luni, 20 mai 2019, de la ora 19:00, Tudor Gheorghe susţine, la cererea publicului, concertul „Femeia – Al cincilea anotimp”, la Sala Palatului din Bucureşti, alături de Orchestra Concertino, dirijată de Marius Hristescu.  
20 May 2019     ,

Concert Tudor Gheorghe – „Rândunici printre lozinci” la Sala Palatului din Bucureşti

Joi, 3 mai 2018, de la ora 19:00, Tudor Gheorghe susţine, la cererea publicului, concertul „Rândunici printre lozinci”, la Sala Palatului din Bucureşti, alături de Orchestra Concertino, dirijată de Marius Hristescu.  
3 May 2018     ,

Concert Tudor Gheorghe – „Rândunici printre lozinci” la Sala Palatului din Bucureşti

Miercuri, 21 martie 2018, de la ora 19:00, Tudor Gheorghe susţine în premieră concertul „Rândunici printre lozinci”, împreună cu Orchestra Concertino, dirijată de Marius Hristescu, la Sala Palatului din Bucureşti.  
21 Mar 2018     ,

Concert Tudor Gheorghe – „Tot Degeaba!” la Sala Palatului din Bucureşti

Joi, 22 decembrie 2016, de la ora 19:00, Tudor Gheorghe susţine concertul „Tot Degeaba!” la Sala Palatului din Bucureşti. Spectacolul este o formă de protest prin care artistul îşi arată preocuparea pentru problemele ţării şi pentru felul în care România este guvernată.  
22 Dec 2016     ,

Carmen – Rock Version la Sala Palatului din Bucureşti

Miercuri, 14 decembrie 2016, de la 19:00, „Carmen”, celebra operă a lui Bizet va fi pusă în scenă pe ritmuri de rock, de către Concertino Accordion Band, la Sala Palatului din Bucureşti.  
14 Dec 2016     ,

FOTO: Tudor Gheorghe – „Primăvara simfonic aniversar”, la Sala Palatului din Bucureşti

Tudor Gheorghe a susţinut concertul aniversar „Primăvara simfonic”, pe 3 martie 2016, la Sala Palatului din Bucureşti. Maestrul a fost acompaniat pe scenă de membrii Orchestrei Naţionale de Radio şi de membrii Corului Madrigal, reuniţi sub bagheta dirijorului Marius Hristescu. Vezi... 

RECENZIE: Tudor Gheorghe a reînviat acordurile celor mai frumoase piese interbelice, în concertul „Adio, doamnă!” (FOTO)

Seara de joi, 26 noiembrie 2015, ni l-a adus din nou la Sala Palatului din Bucureşti pe Tudor Gheorghe, unul dintre puţinii artişti români autentici care încă mai continuă să-şi încânte audienţa cu versuri de o poeticitate fermecătoare şi cu acorduri pure, nealterate de trecerea vremii... 

Concert Tudor Gheorghe – Adio, doamnă!, la Sala Palatului din Bucureşti

Marţi, 3 noiembrie, şi joi, 26 noiembrie 2015, de la ora 19:00, maestrul Tudor Gheorghe va susţine câte un concert pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Artistul va readuce pe scenă atmosfera interbelică, prin spectacolul „Adio, Doamnă!„  
3 Nov - 26 Nov 2015     ,

FOTO: Tudor Gheorghe – „Degeaba” la Sala Palatului din Bucureşti

Maestrul Tudor Gheorghe a revenit pe 22 decembrie 2014 la Sala Palatului din Bucureşti cu o nouă reprezentaţie a concertului „Degeaba„. Artistul a fost acompaniat de o orchestră simfonică alcătuită din peste 70 de instrumentişti, un grup coral şi o trupă rock, sub bagheta dirjiorului...