Trupa Smokie va avea alături o orchestră impresionantă formată din aproximativ 50 de muzicieni pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Sub bagheta renumitului dirijor Marius Hristescu, Alexsander Philarmonic Orchestra va acompania pe 2 martie 2013 cunoscuta trupă în cadrul unui eveniment deschis de Riff.

Află mai multe detalii despre concertul Smokie de la Bucureşti!

După succesul avut în 2009 în cadrul concertului susţinut alături de orchestra „101 Violins”, Smokie revine la Bucureşti pentru un nou spectacol special. Este vorba de un show dedicat doamnelor şi domnişoarelor şi în care piese ca „Living next door to Alice„, „Mexican Girl„, „I’ll meet you at midnight” sau „Oh Carol” se vor putea asculta într-o variantă inedită. Cei peste 50 de muzicieni talentaţi ai Alexsander Philarmonic Orchestra vor fi dirijaţi în cadrul concertului organizat de Asociaţia Maria Domina de Marius Hristescu, cunoscut printre altele pentru colaborarea cu maestru Tudor Gheorghe.

Riff este una dintre trupe rock româneşti cu istorie. Cu o carieră impresionantă de peste 40 de ani, trupa transilvăneană are o bază de fani solidă în toată ţara. De-a lungul timpului ei au cântat în deschiderea unor artişti ca Phoenix, Ten Years After şi chiar Chris Norman, fostul solist Smokie.

Smokie este una dintre trupele care încă din anii ’70 a reuşit să cucerească topurile muzicale cu stilul lor unic. Rockerii din Marea Britanie au avut parte de o mulţime de schimbări de componenţă, cea mai importantă fiind plecarea lui Chris Norman în 1988, însă şi-au păstrat „personalitatea” muzicală şi show-urile live impresionante.

Bilete Smokie la Bucureşti

Biletele pentru concertul Smokie de pe 2 martie 2013 la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 250 lei  cumpără bilete
Categoria 1 220 lei cumpără bilete
Categoria 2 180 lei cumpără bilete
Categoria 3 120 lei cumpără bilete
Categoria 4 90 lei cumpără bilete

Biletele pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi Vreau Bilet şi online de pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro.