Orchestra Arkadia - Concerte Orchestra Arkadia - iConcert.ro

Home » Orchestra Arkadia

Orchestra Arkadia

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Orchestra Arkadia

POZE: Tudor Gheorghe „Vremea Nemâniei” la Sala Palatului

Tudor Gheorghe a readus „Vremea Nemâniei” pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pe 23 mai 2012. Artistul şi-a bucurat fanii cu piesele sale ce au avut la bază poeziile cunoscutului Grigore Vieru, pe parcursul spectacolului fiind acompaniat de orchestra Arkadia din Chişinău condusă... 

Fiecare bilet cumparat la concertul Tudor Gheorghe vine cu o invitaţie gratuită

În perioada 9 – 14 aprilie 2012, persoanele care îşi vor achiziţiona un bilet la spectacolul „Vremea nemâniei” pe care maestrul Tudor Gheorghe îl va susţine pe 23 mai la Bucureşti pot beneficia de „Promoţia Sărbătorilor Pascale„. Promoţia constă în primirea... 

Concert Tudor Gheorghe „Vremea nemâniei” la Sala Palatului din Bucureşti

Miercuri, 23 mai 2012, începând cu ora 19:00, Tudor Gheorghe va susţine la Sala Palatului din Bucureşti o nouă reprezentaţie a spectacolului „Vremea nemâniei”.  
23 May 2012     ,

Concert Tudor Gheorghe „Vremea nemâniei” la Sala Palatului

Miercuri, 26 octombrie 2011, Tudor Gheorghe revine la Sala Palatului din Bucureşti pentru a le prezenta fanilor cel mai nou proiect al său: „Vremea nemâniei„.  
26 Oct 2011     ,

Concert Costel Busuioc la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca

Miercuri, 9 decembrie 2009, Costel Busuioc acompaniat de de orchestra Arkadia vor concerta la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca.  


Social Media

iConcert.ro