Luni, 20 mai 2019, de la ora 19:00, Tudor Gheorghe susţine, la cererea publicului, concertul „Femeia – Al cincilea anotimp”, la Sala Palatului din Bucureşti, alături de Orchestra Concertino, dirijată de Marius Hristescu.

Versurile din cadrul concertului sunt atent selecţionate din cultura poetică autohtonă, ce vor aduce o odă inestimabilă femeilor, însă vor constitui şi un instrument moralizator pentru bărbaţi (pe tonul ferm, dar amical caracteristic Maestrului), ce vor descoperi secretul iubirii femeii.

Tudor Gheorghe este un cântăreţ de muzică tradiţională care a debutat mai întâi ca actor, în rolul „Paznicului tânăr” din piesa lui Victor Eftimiu, „Cocoşul negru”. În 1969, cântăreţul susţine pentru prima oară un recital, „Menestrel la curţile dorului”, moment care a atras simpatia publicului şi prin care s-a făcut remarcat. În cadrul spectacolului, au fost interpretate poezii din opera lui Lucian Blaga, Tudor Arghezi şi Ion Barbu.

Prima producţie discografică a maestrului Tudor Gheorghe a fost lansată în anul 1973, „Viaţa lumii”. Au urmat şi alte albume de succes printre care: „Veniţi, privighetoarea cântă” (1976), „Suflet de român” (2000), „Între râsuri şi trandafiri” (2005), „… de Primăvară” (2009). În total, maestrul are o discografie compusă din peste 25 de materiale. „Au înnebunit salcâmii”, „Acolo este ţara mea”, „Vin colindătorii”, „Dorul călător” se numără printre cele mai cunoscute şi îndrăgite piese ale artistului.

Bilete Tudor Gheorghe – „Femeia – Al cincilea anotimp” la Sala Palatului

Biletele pentru concertul Tudor Gheorghe – „Femeia – Al cincilea anotimp”, de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 20 mai 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet dar şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria Golden VIP 250 lei bilete
Categoria VIP 235 lei bilete
Categoria 1 215 lei bilete
Categoria 2 195 lei bilete
Categoria 3 175 lei bilete
Categoria 4 120 lei bilete

După ora 19:00 nu se mai permite accesul în sala de spectacol, iar după începerea spectacolului locurile îşi pierd valabilitatea. Organizatorii roagă spectatorii să ia în considerare traficul rutier aglomerat şi locurile reduse de parcare din zona Sălii Palatului. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg.

Concertul Tudor Gheorghe – „Femeia – Al cincilea anotimp” de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de ARTA Scenei.