Joi, 2 mai 2024, de la ora 19:00, trupa Smokie susțin un concert la Sala Palatului din București. Concertul face parte din The Legacy Tour, turneu pe care trupa care se pregătește de a 60-a aniversare îl susține anul acesta în Marea Britanie, Irlanda, Germania, Norvegia, Cehia și în alte țări.

Formată sub denumirea Smokie în anul 1974 în Bradford, Marea Britanie, trupa a cunoscut recunoașterea internațională cu lansarea celui de-al doilea album „Changing All the Time”, material pe care se regăsesc piese precum „If you think you know how to love me” sau „Don’t play your Rock’n’roll to me”, care ajung imediat pe primele locuri din topurile europene. Smokie a lansat 26 de albume, mai mult de 30 de single-uri de succes mondial și a vândut peste 30 de milioane de unități.

Începuturile Smokie datează din primăvara anului 1964, când niște colegi de școală din orașul Bradford, Marea Britanie, inspirați de sloganul „Love and rock will save the world”, au visat să devină staruri rock. Colaborarea cu celebri producători și compozitori ai vremii, precum Nicky Chinn și Mike Chapman, le-a creionat începutul unei cariere ce va fi încununată de succes mondial.

În prezent, Smokie evoluează în formula Steve Pinnell (tobe), Mick McConnell (chitară), Pete Lincoln (solist vocal), Martin Bullard (clape) și Luke Bullard (bas). În pofida unei biografii muzicale tumultuoase, pasiunea lor e nestinsă, iar turneele pe toate continentele demonstrează că muzica Smokie e nemuritoare.

Bilete Smokie la Sala Palatului din București

Biletele pentru spectacolul Smokie din 2 mai 2024 de la Sala Palatului  pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preț, în funcție de poziționarea locurilor în sală.

Categoria VIP, 268,25 lei
Categoria Premium, 471,44 lei
Categoria I, 226,82 lei
Categoria II, 206,10 lei
Categoria III, 164,68 lei
Categoria IV, 123,25 lei
Categoria V, 92,18 lei

La prețurile biletelor se poate adăuga comisionul pentru emiterea biletelor.

Concertul Smokie – The Legacy Tour de la Sala Palatului din București este Kimaro Entertainment.