Acest eveniment a avut loc in data de 3 Jan 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 3 ianuarie 2017, de la ora 22:15, trupa Robin and the Backstabbers susţine un concert la Berăria H din Bucureşti. 

Formaţia românească a debutat în 2010, la iniţiativa vocalistului Andrei Proca, cunoscut de public sub porecla Robin. În scurt timp, grupul a concertat în faţa a sute de spectatori la Arenele Romane, în cadrul evenimentului Liveland Festival 2010. Prima piesă difuzată pe radio a fost „Vânătoarea Regală”, melodie compusă şi înregistrată la solicitarea unor producători din industria mass-media.

Album de debut, „Bacovia Overdrive vol. 1: Stalingrad” (2012), a fost lansat la propriul concert susţinut într-un club din Bucureşti şi i-a avut ca invitaţi pe Bry Webb şi pe canadienii de la Constantines. „Bacovia Overdrive vol. 2: Arhanghel’sk” a apărut trei ani mai târziu şi continuă ideea primului material.

Printre cele mai cunoscute piese ale artiştilor se numără: „Soare cu dinţi”, „Marele zgomot”, „SPNZRTR” şi „Scafandru”. De la debut şi până în prezent, Robin and the Backstabbers şi-a trecut în palmares premii precum „Premiul Publicului”(2010) la Stufstock Newcomers şi „Artistul Anului” şi „Cel mai bun rock alternativ” la On Air Music Awards, Gala 2010.

De-a lungul carierei sale, formaţia a susţinut mai multe concerte şi a participat la numeroase festivaluri şi evenimente din ţară, precum: Europa FM Live Pe Plajă, Shine Festival, Musai Fest, Padina Fest şi Creative Fest.

Bilete Robin and the Backstabbers la Berăria H din Bucureşti

Biletele la concertul Robin and the Backstabbers de la Berăria H din Bucureşti, de pe 3 ianuarie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet sau online de pe www.iabilet.ro. la preţul de 25 de lei. Pentru acest eveniment nu vor exista mese în faţa scenei.