UPDATE: Din motive neprevăzute, concertul pe care artistul Plácido Domingo jr. ar fi trebuit să îl susţină la Sala Palatului din Bucureşti, în data de 17 aprilie, se amână pentru anul viitor, data acestuia urmând a fi comunicată în cel mai scurt timp posibil. Persoanele care au achiziționat bilete pentru concert vor primi înapoi contravaloarea acestora.

Returul biletelor se poate face astfel:

  • Pentru bilete electronice, achiziționate pe eventim.ro, cumpărătorii sunt rugați să trimită un email la [email protected] cu subiectul „Retur Placido Domingo jr.”, în care să specifice numărul comenzii.
  • Pentru biletele [email protected], banii se vor returna automat în termen de până la 20 zile lucrătoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.
  • Pentru biletele achiziționate din rețeaua magazinelor partenere Eventim (Telekom, Cărturești, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour si Diverta): returnarea banilor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate, cu prezentarea și reținerea biletelor în original.
  • Pentru livrările prin curier: returnarea banilor se va face la punctul de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea și reținerea biletelor în original: Eventim București – Bulevardul I.C. Bratianu nr. 6 (incinta Cinema Pro).
  • Clienții din afara ariei punctelor de lucru Eventim vor putea trimite biletele prin curier la sediul central, Str. Popa Petre nr. 5, etaj 2, cod postal 020801, București, contravaloarea biletelor va fi returnată în contul din care a fost făcută plata. Costul transportului va fi suportat de expeditor.
  • Biletele cumpărate de la casieria Sălii Palatului se returnează la casa de bilete, iar cele cumpărate online se returnează automat.

Miercuri, 17 aprilie 2019, de la ora 20:00, Plácido Domingo Jr. va concerta, pentru prima dată în România, la Sala Palatului din București. Artistul va fi acompaniat de Orchestra Metropolitană București, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga. 

Concertul Plácido Domingo Jr. & Friends se anunţă a fi plin de emoție și interpretări vocale de excepție. Spectacolul va fi o combinație de muzică clasică și ritmuri care duc cu gândul la epoca swing, îmbinate cu jazz, alături de orchestra care va duce clasicul crossover într-o nouă direcție.

Plácido Domingo Jr. a luat contact de la o vârstă fragedă cu lumea muzicală, astfel încât, pasiunea pentru muzică a fost inevitabilă. O bună parte a vieții sale a petrecut-o în calitate de compozitor și producător muzical, până în 2010, când și-a făcut debutul internațional în calitate de cântăreț. Artistul a fost întâmpinat cu căldură pe scenele lumii, iar publicul a apreciat de fiecare dată când Domingo tatăl și fiul s-au reunit pe scenă.

De-a lungul carierei sale de compozitor, Plácido Domingo Jr. a scris piese pentru artiști de calibru, precum Michael Bolton, Riccardo Cocciante, Vanessa Williams, Sarah Brightman, Jose Carreras, Luciano Pavarotti, Leona Mitchell, Diana Ross, Alejandro Fernández, Tony Bennett, și bineînțeles, pentru tatăl său.

În calitate de cântăreț, Plácido Domingo Jr. a colaborat pentru primul său EP (2010), cu producătorul Juan Cristóbal Losada. În 2017 a lansat primul album în limba spaniolă „Latidos”, urmat de versiunea în engleză, „Heartbeat”. Acesta include cântece populare ale anilor ’50 și ’60, cu influențe de latino pop, jazz, tango, bolero, cha-cha-cha și bachata, cu aranjamente orchestrale și duete cu artiști precum José Feliciano, tatăl său, Plácido Domingo, Arturo Sandoval și mulți alții.

Bilete Plácido Domingo Jr. la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul Plácido Domingo Jr. de la Sala Palatului din București, de pe 17 aprilie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ, în funcție de poziționarea locurilor în sală:

Categorie Preţ
Categoria VIP 280 lei bilete
Categoria I 236 lei bilete
Categoria II 188 lei bilete
Categoria III 152 lei bilete
Categoria IV 96 lei bilete
Categoria V 56 lei bilete

Concertul Plácido Domingo Jr. de la Sala Palatului este organizat de către Asociaţia Culturală Spectaculis.